Horoscopul zilei de 20 februarie 2021. Gemenii poartă discuții importante

Horoscopul zilei de 20 februarie 2021. Gemenii poartă discuții importante
Horoscopul realizat de astrologul Mădălina Manole vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate
Publicat: 20/02/2021, 09:20

Horoscopul zilei de 20 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna va traversa zodia Gemeni și ne va crește interesul pentru comunicare, pentru studiu și activități intelectuale, dar și pentru dialoguri cu cei apropiați. Ne vom exprima cu mai multă ușurință.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 20 februarie 2021

Dragoste

Azi ai mai mult chef de dialog, de comunicare și îți exprimi trăirile cu mai multă ușurință. Poți relua o temă de discuție cu niște prieteni, poate faceți un plan împreună.

Carieră și bani

Îți reanalizezi niște planuri profesionale, reorganizezi niște proiecte și încerci să găsești cea mai bună variantă pentru tine.

Sănătate

Este o zi bună să te plimbi, să ieși la aer, să te întâlnești cu prietenii. Vei reuși să-ți îbunătățești considerabil starea de spirit astfel.

Horoscop zilnic Taur – 20 februarie 2021

Dragoste

Deși nu este cea mai bună perioadă din punct de vedere sentimental, azi reușești să te mobilizezi mai mult și să te preocupi și de plăcerile tale.

Carieră și bani

Ești preocupat de situația financiară. Poate faci unele calcule, socoteli, încerci să pui niște bani deoparte sau cauți variante profesionale care să te apropie de veniturile pe care ți le dorești.

Sănătate

Este o zi bună să te relaxezi, să cauți să te pui mai mult în valoare prin talentele tale, să faci ceva ce-și place sau îți dezvoltă abilitățile. Poate să te implici într-un domeniu care te fascinează.

Horoscop zilnic Gemeni – 20 februarie 2021

Dragoste

Te bucuri de o zi bună în plan personal. Te axezi pe nevoile tale, dar eușești să te sincronizezi de minune și cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Chiar dacă este weekend, azi poți purta discuții importante pe teme profesionale sau poate este vorba deb analiza ta asupra unui context profesional, de analiza unui context de viitor.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, te simți bine, energic, cu chef de dialog, de socializare și ieșire în lume.

Horoscop zilnic Rac – 20 februarie 2021

Dragoste

Poți relua niște dialoguri cu partenerul de viață, acele discuții care nu s-au concretizat sau pentru care nu găsiserăți încă soluții.

Carieră și bani

Posibil să refaci niște calcule și să tragi niște concluzii financiare importante. Este o zi bună să aduci la zi plățile, datoriile avute.

Sănătate

Luna traversează casa sănătății, însă nu face aspecte tensionate, ceea ce înseamnă că te susține mult dacă vrei să te reconectezi la sinele tău, dacă vrei să faci meditație, introspecție. Odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Leu – 20 februarie 2021

Dragoste

Azi mai mult ca niciodată vrei să ieși cu prietenii, să stați de vorbă, să povestiți. Nevoia de reconectare a viața socială este mare.

Carieră și bani

Posibil ca în urma unor discuții cu cei din anturaj, poate chiar cu prietenii, să-ți vină niște idei de asociere, colaborare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Fecioară – 20 februarie 2021

Dragoste

Azi ar fi bine să lași deoparte problemele profesionale și să te concentrezi pe nevoie vieții de cuplu, să cauți să te apropii din nou de persoana iubită.

Carieră și bani

Te poți afirma printr-un discurs, printr-un dialog susținut în fața unui grup de persoane. Totodată, îți poți contura și reanaliza strategia de atingere a unor obiective profesionale.

Sănătate

Este o zi bună să te odihnești, să faci chiar un efort în acest sens și să eviți tot ce este în plus pentru o zi de sâmbătă.

Horoscop zilnic Balanță – 20 februarie 2021

Dragoste

Posibil ca mulți nativi să conștientizeze niște emoții avute sau să discute cu persoana iubită despre sentimentele lor.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă să te dedici unor activități intelectuale care-ți fac plăcere, poate să explorezi noi domenii. Cei care studiază sunt susținuți astrologic.

Sănătate

Nevoia unei vacanțe este mare, chiar și o scurtă plimbare, excursie te poate relaxa și-ți poate schimba starea de spirit.

Horoscop zilnic Scorpion – 20 februarie 2021

Dragoste

Se întrevăd momente intense în cuplu. Dincolo de discuții pe teme financiare și legate de casă, se întrevăd momente intime, de reconectare cu partenerul.

Carieră și bani

Azi te dedici unor calcule care vizează o sumă de bani pe care trrebuie să o investești în locuință. În alte cazuri, poate fi vorba de plata unor facturi, rate. Atenție la cumpărăturile online.

Sănătate

Azi poți discuta despre unele temeri pe care le ai vizavi de sănătate, de zona financiară și nu numai. Contextul te poate ajuta să le depășești.

Horoscop zilnic Săgetător – 20 februarie 2021

Dragoste

Luna îți traversează sectorul relațiilor și te susține să te reconectezi cu persoana iubită, să purtați dialoguri, să clarificați neînțelegeri.

Carieră și bani

Chiar dacă este weekend, ai putea purta niște dialoguri importante, consructive cu partenerii de afaceri sau poate analizezi posibilitatea unei noi colaborări.

Sănătate

Nu se în trevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Capricorn – 20 februarie 2021

Dragoste

Azi te dedici activităților casnice și reuniunilor cu familia. Poate organizezi o cină sau faci o vizită celor dragi.

Carieră și bani

Posibile discuții financiare, calcule și socoteli. Activitățile pe care le vei întreprinde astăzi se vor bucura de spor.

Sănătate

Luna îți tranzitează sectorul sănătății și te ajută să te relaxezi, să meditezi și să ar fi ideal să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Vărsător – 20 februarie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă iubirii și manifestărilor afective. Cei singuri vor flirta mai mult, însp va fi mai mult vorba de glumă și nu neapărat de ceva serios.

Carieră și bani

Este o zi în care creativitatea și simțul artistic se vor manifesta din plin, așa că nativii care au parte dea stfel de activități se pot bucura de succes.

Sănătate

Alege să te dedici hobby-urilor tale, activitățilpr cu copiii sau celor care te bucură, care-ți aduc satisfacții emoționale.

Horoscop zilnic Pești – 20 februarie 2021

Dragoste

Sunt posibile reuniuni cu familia, întâlniri cu cei dragi. Unii nativi se dedică activităților gospodărești împreună cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Az ar trebui să lași deoparte solicitările profesionale și să te concentrezi pe activități care-ți aduc și satisfacție intelectuală. Nu totul este despre bani.

Sănătate

Stare a emoțională se va îmbunătăți dacă vei sta de vorbă cu cei dragi sau cu persoane care sunt suficient de evoluate spiritual cât să-ți ofere niște sfaturi constructive.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului