Horoscopul zilei de 21 februarie 2021. Mercur reintră în mers direct în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 21 februarie 2021. Mercur reintră în mers direct în zodia Vărsător
Horoscopul zilei de 21 februarie 2021. Mercur reintră în mers direct în zodia Vărsător / Foto: Pixabay
Publicat: 21/02/2021, 09:32
Actualizat: 21/02/2021, 09:33

Horoscopul zilei de 21 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, dar și a comerțului și negocierilor, reintră în mers direct în zodia Vărsător după o perioadă de trei săptămâni de retrogradare. Vom scăpa de confuzia care ne-a umbrit mintea în ultimul timp, vom căpăta mai multă claritate în gândire, iar viziunile de viitor ni se limpezesc. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți, vom avea idei și vom găsi soluții bune la problemele cu care ne confruntăm, mai ales că Mercur va reface conjuncția cu Jupiter, planeta beneficiilor, la începutul lunii martie 2021.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 21 februarie 2021

Dragoste

Mercur în mers direct prin zodia Vărsător îți înlesnește comunicarea cu prietenii și o să vrei să-ți reactivezi viața socială. Se pot clarifica situații cu cei din anturaj.

Carieră și bani

Tot Mercur în mers direct prin zodia Vărsător te va susține în definirea unor planuri profesionale de viitor, în demararea sau conducerea către succes a unor proiect. Este o perioadă favorabilă în care poți avea idei de promovare în online, iar eficiența la locul de muncă va crește.

Sănătate

Mercur este guvernator al sectorului sănătății, iar în aceste trei săptămâni de retrogradare este posibil să-ți fi adus o teamă care te-a făcut să-ți reevaluezi niște rutine zilnice, iar acum le poți pune în aplicare.

Horoscop zilnic Taur – 21 februarie 2021

Dragoste

Mercur este guvernator al sectorului iubirii tale și ieșirea din retrogradare va contribui la o nouă perspectivă asupra vieții sentimentale sau asupra unei povești de iubire în care ești implicat.

Carieră și bani

Mercur în mers direct prin zodia Vărsător va aduce îmbunătățiri în sectorul carierei tale. Se pot schimba perspective profesionale, poți avea discuții constructive cu superiorii și poți avea idei bune pentru reconfigurarea unei strategii de avansare sau de atingere a unor obiective. Vei găsi soluții să te afirmi și vor veni și propuneri în acest sens.

Sănătate

Profită de ziua de astăzi și odihnește-te mai mult. Nu-ți disipa energia în prea multe direcții.

Horoscop zilnic Gemeni – 21 februarie 2021

Dragoste

Mercur este chiar guvernatorul tău, dar și al sectorului familiei, așa că te vei bucura de o mai bună comunicare cu cei dragi, dar și de noi viziuni asupra unui context ce vizează locuința.

Carieră și bani

Mercur în mers direct prin zodia Vărsător îți va aduce noi perspective profesionale, o altă abordare asupra unei situații principiale. Posibil ca unele concepții să fie lăsate în spate pentru a face loc unor noi mentalități. Cei care studiază vor fi susținuți să se concentreze mai bine. Profită și explorează noi domenii, obține o diplomă.

Sănătate

Starea generală, mai ales psihică, se va îmbunătăți și dacă ai avut unel impedimente legate de o călătorie, acum îți poți organiza o vacanță.

Horoscop zilnic Rac – 21 februarie 2021

Dragoste

Mercur în mers direct prin zodia Vărsător va aduce o nouă raportare la resursele partenerului de viață. Se clarifică unele neînțelegeri legate de buget comun, mod de administrare a cheltuielilor, dar și aspecte care vizează viața intimă. Unele secrete și infidelități pot ieși astăzi la suprafață.

Carieră și bani

Tot Mercur poate înlesni obținerea unui credit, a unei finanțări, sponsorizări sau poate îți vin idei bune de afaceri în care să investești, mai ales că tema principală este obținerea unei independențe financiare care să nu te mai țină ancorat în relații pe care nu ți le dorești.

Sănătate

Mercur este guvernator al casei sănătății și îți va aduce ocazia să scapi de niște frământări avute, de niște temeri, poate chiar și de insomnii în cazul unora care s-au lăsat furați de gânduri.

Horoscop zilnic Leu – 21 februarie 2021

Dragoste

Mercur în mers direct prin zodia Vărsător va duce îmbunătățiri în sectorul relațiilor și vei observa că dialogul cu partenerul de viață se îmbunătățește și șansele de a rezolva neînțelegerile avute cresc. Viziunea asupra vieții de cuplu se poate schimba. Mercur îți guvernează și sectorul prietenilor, deci și aici se pot clarifica lucruri.

Carieră și bani

Tot Mercur în mers direct prin zodia Vărsător te susține în alianțele profesionale, în reanalizarea și renegocierea unui contract, în rezolvarea problemelor cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Poți avea idei bune de asocieri, poți primi oportunități de noi colaborări. Mercur este și guvernator al sectorului financiar, deci posibil ca o viziune legată de salarizare sau cheltuieli să se schimbe.

Sănătate

S-ar putea să te preocupi de starea de sănătate a unei persoane apropiate sau să afli vești despre cineva cunoscut.

Horoscop zilnic Fecioară – 21 februarie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul tău și revenirea acestuia în mers direct îți va aduce și ție o clarificare a unor contexte, poate chiar noi viziuni asupra viitorului unei relații sentimentale.

Carieră și bani

Mercur în mers direct prin zodia Vărsător va îmbunătăți considerabil situația de la locul de muncă, mai ales că este și guvernator al carierei tale. Pe de o parte se clarifică contexte, se domolesc tensiunile cu colegii, iar pe de altă parte se rediscută sarcini și responsabilități. Vei fi mai eficient și vei avea o nouă viziune asupra jobului. Dacă ai de luat o decizie importantă, în perioada următoare este momentul. Posibil ca începutul lunii viitoare să-ți aducă chiar și oportunități noi de schimbare a locului de muncă.

Sănătate

Tot Mercur este responsabil cu îmbunătățirea stării de sănătate. Probabil aceste trei săptămâni au dus nivelul de stres și oboseală la maximum, iar acum ai ocazia să iei o decizie legată de rutina zilnică, ai ocazia să-ți schimbi stilul de viață. Poți descoperi noi remedii și tratamente pentru o afecțiune cu care te confrunți.

Horoscop zilnic Balanță – 21 februarie 2021

Dragoste

Mercur în mers direct prin zodia Vărsător va aduce ocazia unor clarificări în viața sentimentală, dar și în relația cu copiii. Dacă nu-ți înțelegeai sentimentele pțnă acum, dacă nu aveai curaj să exprimi ceea ce simți, de acum o vei putea face cu ușurință. Se poate schimba perspectiva asupra unei povești de iubire.

Carieră și bani

În perioada de retrogradare mulți nativi au dat dovadă de o creativitate aparte, dar probabil nu au avut curaj să o exprime. De acum poți da frâu liner simțului artistic, indiferent de domeniul în care lucrezi. Sunt idei noi care-ți vin.

Sănătate

Tot Mercur în mers direct prin zodia Vărsător va aduce îmbunătățiri legate de activitățile distractive, de timpul liber și te poți reapuca de sală, de sport, te poți dedica unui hobbu pe care l-ai neglijat.

Horoscop zilnic Scorpion – 21 februarie 2021

Dragoste

Mercur în mers direct prin zodia Vărsător va aduce ocazia unor clarificări în familie. Poți ajunge la un consens cu cei dragi, poți comunica mai ușor, poți rezolva o situație ce ține de locuință și care a fost blocată sau a întâmpinat obstacole. Sunt nativi care-și schimbă perspectiva asupra ideii de cămin, abordează o altă raportare la familie. Relațiile de prietenie se bucură de mai multă atenție.

Carieră și bani

Cei care sunt în așteptarea unui răspuns pentru un credit imobiliar acum pot primi confirmările. Mercur guvernează și proiectele de grup, asocierile și poți avea idei bune despre cum să faci lucrurile să meargă în această direcție.

Sănătate

Odată cu ieșirea din retrogradare a lui Mefcur o serie de frici și temeri se pot dizolva. Poți vedea dintr-o altă perspectivă o situație de cuplu, intimă sau financiară, aspect care te va liniști.

Horoscop zilnic Săgetător – 21 februarie 2021

Dragoste

Mercur în mers direct prin zodia Vărsător îți va aduce reale îmbunătățiri în viața de cuplu. Comunicarea cu partenerul se îmbunătățește, îți poți schimba o perspectivă asupra unei relații și se pot clarifica neînțelegeri.

Carieră și bani

Tot Mercur în mers direct prin zodia Vărsător te susține și în îmbunătățirea relațiilor profesionale, în clarificarea neînțelegerilor cu colaboratorii și asociații, cu superiorii. Vei avea idei bune legate de carieră, vei găsi soluții la problemele cu care te confrunți, iar discursurile publice, ședințele, interviurile vor fi susținute.

Sănătate

Dacă planificai o minivacanță, o plimbare, o excursie, acum îți poți face bagajul. Toată această perioadă de retrogradare ți-a inhibat comunicare, cerându-ți o reevaluare și de acum te poți exprima mai ușor. Faptul că nu mai ții în tine te va ajuta să-ți îmbunătățești starea de spirit.

Horoscop zilnic Capricorn – 21 februarie 2021

Dragoste

Mercur a contribuit la reanalizarea unor aspecte importante legate de principiile tale, fie financiare, fie intime, și acum ai putea vedea un astfel de context într-o nouă perspectivă.

Carieră și bani

Mercur în mers direct prin zodia Vărsător va aduce ocazia unor (re)negocieri financiare, legate de salarizare, cel mai probabil. Totodată, îți va schimba perspectiva asupra banilor și vei vedea ce trebuie să faci pentru a nu mai avea pierderi, pentru a nu mai cheltui fără rost. Începutul lunii viitoare poate veni chiar cu idei și oportunități de îmbunătățire a veniturilor. Relațiile cu colegii de muncă se pot îmbunătăți.

Sănătate

Tot Mercur în mers direct prin zodia Vărsător îți va aduce ocazia de a-ți recâștiga încrederea în tine, de a-ți crește stima de sine, poate de a avea curaj să-ți exprimi un talent, iar tot acest context îți va îmbunătăți starea de spirit.

Horoscop zilnic Vărsător – 21 februarie 2021

Dragoste

Poți răsufla usșurat pentru că Mercur își încheie retrogradarea prin zodia ta și scapi de o multitudine de confuzii sentimentale, dat fiind că este și guvernator al sectorului iubirii tale. Poți relua teme de dialog care au fost mai tensionate și le poți clarifica, iar aspectul va viza și relația cu copiii. Se pot schimba viziuni legate de o poveste de iubire, totuși ai grijă la cum comunici cu cei dragi.

Carieră și bani

Vei reuși să-ți exprimi ideile cu mai multă claritate, să te faci înțeles de către ceilalți și dialogurile cu cei din jur îți pot genera idei bune. Financiar, poți vedea dintr-o altă perspectivă o investiție, un context legat de bunuri materiale.

Sănătate

Unele frici, temeri, panici, angoase pe care le-ai dezvoltat în ultima vreme se pot dizolva acum, maia les dacă decizi să vorbești cu persoane avizate, care-ți pot da sfaturi bune.

Horoscop zilnic Pești – 21 februarie 2021

Dragoste

Mercur este guvernator al relațiilor tale, iar ieșirea sa din retrogradare în sectorul trecutului te poate ajuta să clarifici situații mai vechi din viața de cuplu care au dat naștere neînțelegerilor. Totodată, poți vedea dintr-o altă perspectivă o relație, te poți împăca cu un partener.

Carieră și bani

Tot Mercur în mers direct prin zodia Vărsător te ajută și în reconturarea unor relații profesionale, în renegocierea unor contracte. Poți reconfigura niște planuri profesionale.

Sănătate

Această retrogradare a lui Mercur ți-a trezit o serie de anxietăți, frici, insomnii, poate ți-a activat niște probleme de sănătate pe fond de stres și oboseală, iar acum poți îmbunătăți această situație. Este o perioadă bună pentru meditație și mers la psiholog, în cazul celor care-ți doresc asta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Gestul controversat făcut de judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu în fața jurnaliștilor. Ancuța Ioana...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom