Horoscopul zilei de 7 septembrie 2021. Lună Nouă în zodia Fecioară

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2021. Lună Nouă în zodia Fecioară
Publicat: 07/09/2021, 08:16

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își unește astăzi energia cu Soarele pe tărâmul Fecioarei, aspect astrologic pe care-l numim Luna Nouă. Această lunație ne susține să ne setăm noi intenții și va aduce noi începuturi în viața noastră, în special legate de muncă și de stil de viață, de sănătate. Este o perioadă bună să facem curățenie în casă, în toate contextele care ne înconjoară și să începem o dietă sau un program de mișcare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Azi nu prea acorzi atenție zonei sentimentale, interesul tău fiind canalizat către muncă, însă nu este exclus ca tocmai un partener să fie cel care vine cu o propunere profesională la tine sau te recomandă.

Carieră și Bani

Luna Nouă îți va deschide noi uși profesionale și poți avea mari șanse să-ți găsești un nou loc de muncă sau să schimbi ritmul de lucru actual, programul, să ajustezi sarcinile. Unii nativi pot începe un nou proiect. Se întrevăd și câștiguri financiare.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, Luna Nouă îți cere schimbarea stilului de viață și a rutinei zilnice și dat fiind că Marte, guvernatorul tău, este implicat și el în lunație, poate fi un moment bun să începi o dietă sau să faci mai mult sport.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Luna Nouă se formează întocmai în sectorul sentimental, iar ție îți aduce noi începuturi în dragoste. Poți începe o nouă poveste de iubire sau poți discuta despre copii cu partenerul de viață.

Carieră și Bani

Această Lună Nouă din Fecioară îți poate aduce ocazia să demarezi un proiect creativ sau să faci dintr-un hobby o meserie.

Sănătate

Fă tot posibilul să-și schimbi stilul de viață astfel încât să acorzi mai multă atenție unor hobby-uri și pasiuni pe care le ai. Odihenște-te, distrează-te și relaxează-te mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Luna Nouă vine cu noi situații care vizează familia, fie raportarea ta la ideea de cămin, fie la relațiile cu părinții și cu cei cu care locuiești sub același acoperiș. Unii nativi se pot muta sau pot începe renovarea casei.

Carieră și Bani

Astăzi pot apărea conflicte între cei dragi și aspirațiile tale profesionale. Important este să-ți urmezi calea și nu meseria dorită de părinți.

Sănătate

Este momentul să renunți la niște tipare emoționale vechi, la niște frici pe care le ai, poate chiar din copilărie. Este un moment bun să-ți vindeci sufletul.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Luna Nouă este momentul unor discuții importante cu persoana iubită, momentul în care poți începe o nouă etapă în cuplu dacă vei dialoga cu calm și vei merge cu analiza relației voastre până în profunzimile sale.

Carieră și Bani

Este o zi foarte bună să rezolvi situații care țin de acte, hârtii și documente, dar mai ales o zi bună să negociezi. Nativii care studiază, învață, dau examene, participă la interviuri au susținere astrologică.

Sănătate

Luna este guvernatoarea ta și poți profita de acest moment pentru a-ți planifica analize și investigații medicale pe care le-ai tot amânat.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Posibil ca unii Lei să nu știe unde să încadreze o relație, să o transforme în prietenie sau să o transforme în poveste de iubire.

Carieră și Bani

Luna Nouă din Fecioară se formează ăn sectorul tău financiar, iar acest aspect poate aduce noi oportunități de a-ți îmbunătăți veniturile, chiar și o mărire de salariu.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă astăzi odihnește-te mai mult ca de obicei.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Luna Nouă îți aduce noi începuturi în viața personală, inclusiv legate de relația sentimentală. Este momentul să-ți expui nevoile și să ceri, să nu mai aștepți ca ceilalți să observe ce-ți lipsește, ci să spui chiar tu ce vrei.

Carieră și Bani

O zi foarte bună în plan financiar. Poți negocia cu mare încredere pentru că totul se va dovedi în favoarea ta.

Sănătate

Luna Nouă din zodia ta vorbește despre sănătate și curățenie, deci tu trebuie să fii un exemplu la acest capitol. Este cel mai bun moment să aduci îmbunătățiri stilului de viață actual și mai ales să-ți rezervi mai mult timp pentru tine, să începi un regim sau un abonament la sală.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Este o Lună Nouă care-ți cere detașarea de trecut, de amintiri și persoane toxice pentru a evolua. Te poți îndepărta de o persoană care te-a mințit, care te-a trădat sau care te-a jucat pe la spate.

Carieră și Bani

Luna este guvernatoarea carierei tale și acest momeny de Lună Nouă poate aducxe unele tensiuni în relația cu superiorii sau poate prinzi în sfârșit curaj și spui ceva ce aștepți de multă vreme să spui.

Sănătate

Este momentul să ai mai multă grijă de starea ta de sănătate și să acorzi mai multă atenție unor afecțiuni cronice. Este o perioadă foarte bună pentru a te debarasa de obiceiuri proaste, de frici și sentimente de vină.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Luna Nouă din Fecioară poate aduce noi începuturi în relațiile cu cei din jur, în special în relațiile de prietenie. Poți intra acum în noi anturaje, poți să-ți faci noi relații care se vor dovedi practice pe toate planurile.

Carieră și Bani

Ai ocazia odată cu această Lună Nouă să demarezi noi proiecte, să le duci la un alt nivel pe cele pe care le ai. Poți coordona o echipă și poți să-ți conturezi noi planuri de viitor.

Sănătate

Dacă mergi la analize, la controale și investigații în această perioadă poți primi un diagnostic foarte bun.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Poți purta o discuție importantă astăzi cu partenerul de viață și puteți ajunge la concluzii practice, la soluții cu aplicabilitate imediată pentru îmbunătățirea vieții sentimentale.

Carieră și Bani

Luna Nouă din Fecioară se petrece întocmai în sectorul carierei și vine cu noi șanse și oportunități profesionale. Vor fi nativi care pot prelua o nouă funcție, noi responsabilități, nativi care-și vor atinge obiectivele propuse și chiar nativi care vor porni pe o nouă direcție.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Luna Nouă îți aduce ocazia de a lăsa în spate niște convingeri învechite și principii de viață care nu te mai ajută în evoluție. Setează-ți noi idealuri, realiste, și concentrează-te pe atingerea lor.

Carieră și Bani

Este o perioadă foarte bună pentru a te înscrie la noi cursuri și seminarii, pentru a obține o diplomă, poți învăța ceva, îți poți dezvolta niște aptitudini care să te ajute profesional. Unii nativi pot lua decizii legate de străinătate.

Sănătate

Este o perioadă excelentă pentru schimbarea stilului de viață, pentru reorganizarea sarcinilor și activităților astfel încât să ai mai mult timp pentru tine.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Luna Nouă are mare legătură cu viața intimă, cu fricile tale, cu obsesiile tale. A venit momentul să te debarasezi de persoane toxice, să ieși dintr-o aventură, să închei o relație ascunsă.

Carieră și Bani

Luna Nouă se petrece pe casa financiară a bunurilor materiale și a banilor deținuți împreună cu alții și poți lua niște decizii importante privind o investiție, un credit, un împrumut.

Sănătate

Poți începe o dietă acum, un regim alimentar sau poți să-ți schimbi stilul de viață astfel încât să te odihnești mai mult. Ai șansa să vezi ce te face să pierzi energie și care este cauza unor stări de oboseală.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Luna Nouă se petrece chiar în sectorul relațiilor de lungă durată și-ți aduce ocazia unor noi începuturi, ocazia de a trece la un alt nivel în cuplu. Dacă ești singur, poți cunoaște pe cineva care să-ți capteze interesul.

Carieră și Bani

Este o perioadă favorabilă pentru a semna noi contracte, pentru a intra în noi parteneriate, pentru a te asocia și a colabora cu noi parteneri de afaceri, dar vinde-ți imaginea reală.

Sănătate

Ai putere de a-ți îndeplini toate sarcinile și activitățile propuse, însă ai și tendința de a te suprasolicita, deci ai grijă la starea de sănătate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Teama de incertitudine: când devine toxică pentru sănătatea mintală?