VIDEO | Horoscop duminică, 5 martie 2023. Deși te simți destul de energic, încearcă să nu te suprasoliciți astăzi

Publicat: 05/03/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 5 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Poți fi ușor dezamăgit de un prieten sau poate acțiunile lui nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Pe de altă parte poate ai ocazia să privești mai realist situația și să-l accepți așa cum este înțelegând că fiecare face tot ce poate cu resursele pe care le are la dispoziție. Dacă ți se propune să joci un joc de strategie, cu siguranță nu ai de gând să refuzi.

Taur

Unele cerințe sau solicitări fie profesionale fie familiale, poate din partea unei persoane mai în vârstă din familie nu sunt neapărat cele mai plăcute însă ți le asumi cu seriozitate și perseverență. De asemenea, dacă evaluezi unele proiecte pe care le ai în desfășurare, realizezi că va trebui să faci unele modificări față de ceea ce ți-ai propus inițial dacă vrei să funcționeze însă ești pregătit să faci tot ce este necesar.

Gemeni

Dacă ești plecat la un drum sau dacă dezbați un anumit subiect, ritmul în care se desfășoară lucrurile poate să fie mai încet decât ți-ai fi dorit însă cu siguranță nu este unul mai puțin sigur sau mai puțin corect. Ești ajutat în a cultiva răbdarea și atenția astăzi și chiar de a evalua mai profund unele chestiuni pe care în mod normal le poți trata la un nivel destul de superficial.

Rac

Unele valori sau interese pot să nu fie aceleași cu cele ale unei persoane la care ții însă asta nu înseamnă că persoana respectivă nu te iubește, ci pur și simplu modul ei de a-și manifesta sentimentele este diferit. Dacă te hotărăști să pui la cale un plan de natură financiară, este într-adevăr important să-ți pui imaginația și creativitatea la treabă, însă asigură-te că o faci într-un mod realist.

Leu

Chiar dacă te simți încrezător și sigur pe dorințele sau nevoile tale, poți realiza că îți este de mare folos să fii deschis la a înțelege și motivațiile sau dorințele partenerului chiar dacă pot fi diferite de ale tale. Pe de altă parte interacțiunea cu acesta poate scoate la iveală părți din tine de care nu erai conștient și pe care ai acum șansa să le înțelegi mai profund.

Fecioară

Poți să evaluezi cu ochi critici atitudinea sau comportamentul cuiva sau chiar poți fi dezamăgit de o anumită persoană care nu-și face treaba așa cum ar trebui iar planurile tale depindeau cumva de această persoană. Ce ajută este faptul că ești dispus să asculți, să înțelegi ce are celălalt de spus și chiar să empatizezi. Făcând acest lucru unele lucruri se vor rezolva de la sine într-un mod în care nu aștepți.

Balanță

Dacă nu te simți susținută așa cum ți-ai dori sau dacă o relație de prietenie nu este așa cum ți-ai dori să fie, asigură-te ca înainte de toate, tu ești cea care se susține pe ea însăși și că tu ești principala ta prietenă. Nu poți cere de la alții lucrurile pe care nu ți le oferi tu însăți înainte de toate. Dacă vrei să ajuți pe cineva cu ceva, fă o într-un mod potrivit și echilibrat.

Scorpion

Poate o situație anume nu te mulțumește, e ceva sau cineva care îți lipsește și care generează o stare de tristețe însă cu cât îți asumi acest lucru cu atât ai puterea de a te mobiliza în direcția schimbării lui. Dacă este vizat planul sentimental focusează-te mai mult pe a-ți scoate în evidență atuu-rile și creativitatea, lasă-te descoperit și cucerit exact așa cum ești.

Săgetător

O discuție cu cineva poate să nu fie tocmai pe placul tău însă dacă ești sincer cu tine s-ar putea să scoată la suprafață chestiuni asupra cărora poți reflecta și care te-ar ajuta să te cunoști mai bine. Traversezi o perioadă în care conexiunea cu propriul tău suflet este importantă, nu rata șansele și oamenii pe care Universul îi trimite pentru a-ți indica unele lucruri.

Capricorn

Ești determinat să faci unele calcule sau analize financiare pentru a te organiza cu unele lucruri. Te poți îndoi de sentimentele sau devoțiunea cuiva sau tu ești cel care lasă motive de îndoială. Dacă lași mândria la o parte și ești dispus să împărtășești din ceea ce simți cu cel de lângă tine, s-ar putea să capeți mai multă claritate în privința unor chestiuni.

Vărsător

Deși unele activități sunt plăcute și-ți încarcă bateriile, este posibil să renunți la unele dintre ele pentru a te putea odihni un pic mai mult. Sau dacă nu renunți la ele, ești dispus să apelezi la susținerea partenerului pentru a se ocupa de organizarea lor. Dacă porți unele discuții pe marginea unei chestiuni financiare, poți vedea lucrurile diferit de celălalt.

Pești

Deși te simți destul de energic, încearcă să nu te suprasoliciți astăzi. Dacă unele chestiuni îți amplifică o grijă anume, încearcă să rămâi cât mai realist în privința ei sau amană rezolvarea ei pe a doua zi. Resursele tale de energie se pot consuma mai ușor decât de obicei așa că folosește-le înțelept. Du-te la un spa, fă o plimbare sau fă ceva antrenant care să-ți încarce corpul cu energie pozitivă.

Horoscop general 27 februarie – 5 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
28 de angajați Google, concediați după ce au protestat față de un acord încheiat cu...