VIDEO | Horoscop zilnic duminică, 25 iunie 2023. Tot ce presupune colaborare sau cooperare este compromis astăzi

Publicat: 25/06/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 25 iunie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Lipsa de claritate a zilei de astăzi poate fi cauza unor posibile tensiuni, neînțelegeri sau probleme de comunicare. Evită tranzacțiile, procesele de vânzare- cumpărare și plecarea la drum. În egală măsură, fii selectiv cu oamenii sau informațiile vehiculate deoarece nu toate vor fi cele mai autentice.

Taur

Unele discuții sunt posibile într-o relație romantică fie din lipsa unor obiective comune fie din cauza faptului că unul dintre parteneri nu se simte apreciat sau susținut așa cum și-ar dori. Gestionează cu atenție orice plan de natură financiară sau investiție pe care vrei o realizezi astfel încât să te asiguri că este potrivită.

Gemeni

O chestiune emoțională sau profesională îți poate crea o stare de confuzie sau sensibilitate accentuată însă cel mai indicat lucru este să nu te lași purtat de aceste emoții. Apelează la ajutorul sau susținerea cuiva apropiat care privește obiectiv situația și te poate îndruma ca atare.

Rac

Evită oamenii care încearcă să-ți vândă ceva anume sau să te convingă de propriile lor idei. Există o tendință spre înșelăciune, furt sau minciună specifică acestei zilei, deci încearcă să stai cât mai departe de oamenii sau mediile nepotrivite. De asemenea, fii atent la drum, indiferent că ești șofer sau pieton.

Leu

Dacă cineva nu-ți împărtășește din dorințe sau interese așa cum ți-ar plăcea, indiferent că este un prieten sau partenerul de cuplu, nu da curs unor discuții pe această temă deoarece s-ar putea să nu ajute. Încearcă să respecți diferențele dintre voi fără să iei nimic personal și evită efectuarea unor investiții semnificative.

Fecioară

Tot ce presupune colaborare sau cooperare este compromis astăzi din cauza lipsei de claritate în comunicare. Deși poți fi vizibil deranjat de atitudinea celuilalt, va fi important să-ți setezi granițe sănătoase în orice fel de relație astfel încât să te poți respecta atât pe tine cât și nevoile celuilalt.

Balanță

Dacă vrei să iei o decizie care vizează o călătorie, realizarea unor studii sau schimbarea unei filozofii de viață, te poți confrunta cu unele temeri sau incertitudini care ies la iveală. Întrucât o parte din ele pot fi ușor exagerate sau neîntemeiate, poate ar fi indicat să amâni luarea deciziei într-o zi mai potrivită.

Scorpion

În ciuda spiritului de analiză penetrant care îți este specific, evită astăzi să tragi unele concluzii mizând pe ceea ce crezi că ai înțeles. Ziua nu oferă prea multă claritate sau transparență și te poți înșela cu ușurință, interpretând cuvintele sau atitudinea cuiva în dezavantajul tău.

Săgetător

Cheia zilei de astăzi constă în a reuși să-l asculți cu adevărat pe celălalt astfel încât să știi când are nevoie de susținere și când are nevoie să fie impulsionat să acționeze pe cont propriu. Același lucru este valabil și în cazul tău. Dacă vrei să negociezi unele lucruri, sinceritatea este esențială.

Capricorn

O zi cu divergențe de păreri, idei sau convingeri și cu o posibilă tendință de a fi critic la adresa celui de lângă tine. Încearcă să fii flexibil pentru a ușura comunicarea, însă nu mai puțin ferm dacă consideri necesar. Evită să începi prea multe lucruri pe care nu le poți duce la capăt și fii realist cu obiectivele tale.

Vărsător

O discuție de natură relațională poate lua amploare din cauza unor dorințe sau interese diferite însă cu cât te grăbești în a trage unele concluzii cu atât crește șansa să interpretezi greșit lucrurile. Indiferent că miza este de natură financiară sau intimă, încearcă să fii flexibil și să înțelegi și dorințele celuilalt.

Pești

Relația cu un membru al familiei sau pe baza unei chestiuni emoționale poate să nu fie foarte clară, de unde poți trage concluzia că celălalt nu se conectează cu tine așa cum ți-ai dori. În egală măsură și celălalt te poate acuza de același lucru, din cauza atitudinii evazive sau evitante pe care o manifești. Deci nu te lăsa purtat de emoții, păstrează-ți obiectivitatea!

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
În ce stare se află Florin Piersic după ce ar fi contactat o bacterie nosocomială!...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de...
Românii care nu și-au primit pensiile. Când vor fi livrate
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Opere pierdute ale Fraților Grimm, redescoperite în colecția unei biblioteci din Polonia