A murit Fred Ward. Actorul din „Tremors” avea 79 de ani

A murit Fred Ward. Actorul din „Tremors” avea 79 de ani
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 14/05/2022, 13:24

Actorul Fred Ward, cunoscut pentru filme precum „Henry and June”, „Tremors”, „The Player” sau „The Right Stuff”,  a încetat din viață, la vârsta de 79 de ani.

Ward a murit pe 8 mai, dar informația a fost făcută publică abia acum. El este mai cunoscut și pentru rolurile din „Remo Williams: The Adventure Begins”, „Miami Blues” şi „Short Cuts”.

Ultimul său rol a fost cel din serialul HBO „True Detective”, unde l-a interpretat pe tată detectivului Ray Velcoro (Colin Farell).

„Suntem profund întristați de moartea lui Fred Ward, care l-a jucat pe Earl Bassett în Tremors. Gândurile noastre se îndreaptă către familia și prietenii lui în acest moment”, se arată pe pagina de Facebook a francizei Tremors.

Fred Ward, cunoscut pentru rolul din Farewell

Actorul l-a interpretat pe președintele american Ronald Reagan în thrillerul „Farewell”, regizat de Christian Carion. El a interpretat și un rol secundar în „2Guns”, film în care au jucat și Denzel Washington și Mark Wahlberg.

În „Escape From Alcatraz” (1979) de Don Siegel, Ward şi Jack Thibeau i-au jucat pe fraţii condamnaţi care sunt parteneri cu Franck Morris jucat de Clint Eastwood pentru a pune la cale evadarea, potrivit HotNews.

În 1990, Ward a jucat alături de Kevin Bacon în „Tremors”, acesta fiind, de altfel, unul dintre filmele care i-au impulsionat cariera actorului american.

„Sunt atât de trist să aflu de moarte lui Fred Ward. Atunci când a fost vorba despre lupta cu viermi subterani nu am putut cere un partener mai bun. Îmi voi amintit întotdeauna despre cum vorbeam despre dragostea lui pentru Django Reinhardt şi chitara lui de jazz în lungile noastre zile fierbinţi din deşert. Odihneşte-te în pace, Fred!”, a scris pe Twitter Kevin Bacon.