Excentricul miliardar Yusaku Maezawa, anunț la mica publicitate: caut parteneră pentru o plimbare prin cosmos! Rog seriozitate!

Excentricul miliardar Yusaku Maezawa, anunț la mica publicitate: caut parteneră pentru o plimbare prin cosmos! Rog seriozitate!
Unul dintre cei mai excentrici miliardari ai Japoniei „lovește" din nou. Yusaku Maezawa se pregătește să călătorească în spațiu, însă își caută și o iubită care să-l însoțească.

După ce a șocat social-media anunțând că va dona 9 milioane de dolari cui îi distribuie o postare pe Twitter, Yusaku Maezawa captează din nou atenția oamenilor. De data aceasta, miliardarul a publicat un anunț în care caută o parteneră pentru călătoria în spațiu pe care se pregătește să o facă, notează Japan Times.

Omul de afaceri nipon va fi primul client privat al SpaceX care va călători în spațiu, la bordul unei nave ce va face ocolul Lunii în 2023.

Cunoscut pentru interesul pe care-l arată față de artă și mașinile sport, fondatorul companiei Zozo susține că vede în rubrica de „anunțuri matrimoniale” soluția la criza singurătății pe care o resimte la vârsta de mijloc.

Yusaku Maezawa are trei copii din două căsnicii, iar recent a pus punct unei relații cu o cunoscută actriță japoneză.

De la pretendentele care vor să-l însoțească în călătoria în jurul Lunii se așteaptă să fie „tinere în vârstă de 20 de ani și peste”, dornice să se bucure și ele de viață. Așa cum el a făcut-o, după cum singur recunoaște: „Am trăit exact cum am vrut până acum (…) Am 44 de ani. Pe măsură ce se fac simțite sentimente de singurătate și gol, singurul lucru la care mă gândesc e să iubesc mai departe o singură femeie”.

17 ianuarie este data limită până la care se poate aplica pentru o călătorie în spațiu împreună cu Yusaku Maezawa.

Inchide