FOTO| Cum a ajuns o tânără să arate, la un an după ce a renunțat complet la fast food

FOTO| Cum a ajuns o tânără să arate, la un an după ce a renunțat complet la fast food
Transformarea spectaculoasă a unei tinere, la 1 an după ce a renunțat complet la fast food. Foto: Instagram
Publicat: 16/10/2021, 10:54
Actualizat: 16/10/2021, 16:50

O tânără de 22 de ani din Australia a reușit să renunțe complet la fast food și a slăbit 30 de kilograme în doar un an.

Cora Henderson lucrează ca o însoțitoare de zbor și spune că nu a realizat cât de mult s-a îngrășat până când și-a vizitat părinții la începutul anului 2020. Tânăra ajunsese să cântărească 95 de kilograme, iar familia ei cu greu a recunoscut-o.

Când m-a luat mama de la aeroport, abia m-a recunoscut. M-a așezat pe scaun și m-a întrebat dacă e totul în regulă. Mă gândeam că am luat în greutat, dar nu am realizat cât de mult și eram prea leneșă ca să fac ceva în privința asta. Cheltuiam cam 30 de dolari australieni (aproximativ 20 de euro) pe zi la McDonald’s”, a povestit ea pentru news.com.au.

Cora lucrează acum la un call center, după ce și-a pierdut job-ul de însoțitoare de zbor în timpul pandemiei și susține că stilul de viață haotic pe care îl avea înainte a făcut-o să mănânce dezorganizat.

În pauzele dintre zboruri se simțea obosită și își petrecea timpul la fast food-urile din aeroporturi. Ea spune că, în cele din urmă, și-a dat seama că mâncarea nesănătoasă pe care o consuma nu îi face bine, iar după o discuție cu mama sa s-a înscris la o sală de fitness.

A renunțat complet să mai mănânce la fast food dar și la băuturile nesănătoase, pe care le-a înlocuit cu apă. Astfel, în doar un an, Cora a dat jos 30 de kilograme.

Citește și FOTO&VIDEO| Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Tânăra are doar 24 de ani și a intrat în Cartea Recordurilor

Foto: Instagram

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase