Momentul în care cinci soldați ruși sunt blocați de ucraineni într-un lift

Momentul în care cinci soldați ruși sunt blocați de ucraineni într-un lift
Captură: - Twitter @visegrad24
Publicat: 06/03/2022, 08:17

Mai mulţi soldaţi ai armatei ruse au fost blocaţi în liftul din interiorul unei clădiri de birouri, în timp ce încercau să cucerească clădirea.

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile , în momentul în care soldaţii încercau să ajungă pe acoperişul clădirii. Ucrainenii care se aflau în interior au observat pe imaginile surprinse de camera de supraveghere din interiorul liftului că soldaţii ruşi încearcă să încercuiască clădirea. În acel moment, aceștia au tăiat curentul, iar liftul a rămas blocat.

Fotografia a fost postată pe Twitter de publicaţia Visegrad 24 şi a strâns până în acest moment sute de comentarii şi aprecieri.

A 11-a zi de război

După zece zile de război, Rusia începe „să realizeze costul real al războiului”, spune un consilier apropiat al președintelui ucrainean, care precizează că din acest punct negocierile pot fi „constructive”. În paralel, sâmbătă noapte Volodimir Zelenski a avut o nouă discuție telefonică cu Joe Biden, căruia i-a cerut mai mult ajutor financiar pentru a rezista invaziei Rusiei.

„În cadrul unui dialog permanent, am avut o nouă conversaţie cu @POTUS (preşedintele Statelor Unite). Ordinea de zi a inclus probleme de securitate, sprijinul financiar pentru Ucraina şi continuarea sancţiunilor împotriva Rusiei”, a scris Volodimir Zelenski pe Twitter.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase