Noi detalii înspăimânătoare din cazul femeilor răpite și sechestrate timp de 10 ani

Noi detalii înspăimânătoare din cazul femeilor răpite și sechestrate timp de 10 ani
Publicat: 09/05/2013, 15:12
Actualizat: 03/07/2013, 19:01

Michelle Knight, una dintre femeile sechestrate în casa din Cleveland, susține că a ajutat-o pe Amanda Berry, colega ei de captivitate, să o aducă pe lume pe micuța Jocelyn, acum în vârstă de șase ani, relatează CNN.

În timpul discuției inițiale cu poliția, după ce a fost eliberată, Michelle Knight a declarat că a fost însărcinată de cel puțin cinci ori dar a fost înfometată și lovită până când a avortat. Ea afirmă că atunci când Ariel Castro a aflat că este însărcinată a „înfometat-o timp de cel puțin două săptămâni. apoi a lovit-o în mod repetat în burtă, până când a avortat”, explică raportul.

Dar când colega ei de captivitate, Amanda Berry, a rămas însărcinată, lucurile s-au schimbat. Când a intrat în travaliu, Castro i-a ordonat lui Knight să aducă pe lume copilul, potrivit unei surse din cadrul poliției, familiară cu investigația.

Dar imediat după ce s-a născut, copilul a încetat să mai respire, iar toată lumea a început să țipe, a declarat sursa citată, citând interogatoriile. Castro ar fi amenințat-o pe Knight că o va ucide în cazul în care copilul nu va supraviețui, potrivit raportului inițial al poliției.

Castro le-ar fi testat de mai multe ori pe cele trei femei, pretizând că pleacă, după care se întorcea brusc. Dacă existau indicii că vreuna dintre femei s-ar fi mișcat, ele erau pedepsite.

Knight avea 21 de ani la 22 august 2002, când Castro a ispitit-o în mașina lui pe Lorain Avenue din Cleveland, potrivit rechizitoriului. El a dus-o în casa se de pe Seymour Avenue și nu a mai lăsat-o să plece. În tot acest timp, ea a fost agresată sexual în mod repetat.

În anul următor, la 21 aprilie 2003, cu o zi înainte de a împlini 17 ani, Amanda Berry a trecut prin același coșmar. Când se ducea acasă de la serviciu, a fost luată cu mașina de Castro pe Lorain Avenue.

După aproape încă un an, lor li s-a alăturat Gina DeJesus, care atunci avea 14 ani.

3 apeluri la poliție în decursul anilor. O singură verificare

Noi detalii înspăimântătoare au apărut miercuri despre drama trăită de Michelle Knight, Amanda Berry și Gina DeJesus, cele trei femei sechestrate timp de aproape zece ani într-o casă din Cleveland, relatează New York Post, în ediția electronică.

Prima lor victimă, Michelle Knight, în prezent în vârstă de 32 de ani, și-a pierdut auzul din cauza anilor întregi în care a fost bătută în cap. Ea pare să aibă probleme și la unul dintre oasele feței, potrivit unor surse citate de televiziunea locală Fox 8.

Knight le-a spus polițiștilor că atunci când a fost adusă în casă, în 2002, mai era o femeie, dar că aceasta a dispărut brusc.

Pe un zid din pivniță a fost găsită o inscripție cu numele unei femei și cuvintele „Odihnească-se în pace”, dar polițiștii susțin că nu știu dacă aceasta are vreo legătură cu cazul.

FBI susține că intenționează să le întrebe pe femei dacă știu ceva despre Ashley Summers, care a dispărut din același cartier la vârsta de 14 ani, în 2007. „Sperăm să aibă legătură cu cazul și ca fetele să știe unde este”, a declarat mătușa acesteia, Debra, în vârstă de 30 de ani, pentru CNN.

Vecinii susțin că au chemat poliția în urmă cu doi ani după ce au văzut o femeie goală târându-se în curtea din spate a lui Castro, dar ofițerii au considerat că este o glumă. Un alt apel ar fi fost făcut la poliție după ce vecinii au văzut trei fete târându-se în patru labe, dezbrăcate și legate la gât cu lese de câine, potrivit USA Today. Vecinii susțin că poliția nu a răspuns apelului lor.

Un localnic susține că a sunat la poliție a treia oară în 2011, când sora sa a auzit bătăi în geam și când a deschis a văzut afară o femeie cu un copil. Când au venit polițiștii nu au găsit nimic și au plecat, a declarat vecinul.

Poliția din Cleveland susține însă că agenții au fost trimiși la fața locului doar de două ori în ultimii 13 ani și niciodată în legătură cu fetele dispărute. Prima dată au venit în 2000, când Ariel a anunțat o bătaie pe stradă, iar a doua oară în 2004, după ce acesta a uitat un copil în autobuzul pe care îl conducea. Dar de fiecare dată au bătut la ușă fără ca cineva să le răspundă.

Ariel Castro și-a continuat șarada participând la două reuniuni organizate pentru fetele dispărute. Fiul lui – care nu știa că tatăl său le ține captive pe cele trei femei – a intervievat familia DeJesus în legătură cu fiica lor dispărută când era student la jurnalism, în 2004.

Un vecin susține că s-a întâlnit la un moment dat cu Ariel care ducea o fetiță la locul de joacă, iar acesta i-a spus că este fiica prietenei lui. Un alt vecin, Elsie Cintron, a declarat că a văzut o fetiță uitându-se pe o fereastră de la mansarda casei. Majoritatea geamurilor erau acoperite cu saci menajeri.

Ariel Castro și frații lui cunoșteau familiile tuturor victimelor, dar erau mai apropiați de DeJesuse. „Am căutat-o peste tot pe Gina când a dispărut, în 2004”, povestește unchiul lui Ariel, Julio Castro, în vârstă de 77 de ani, un prieten din copilărie al unchiului lui DeJesus.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Meteorologii Accuweather anunță precipitații și temperaturi scăzute: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 24 aprilie...
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Anxietatea și depresia, provocate de un obicei banal. Poate fi evitat zilnic
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu