Un cunoscut cântăreț a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel. Avea doar 23 de ani

Un cunoscut cântăreț a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel. Avea doar 23 de ani
Un cunoscut cântăreț a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel. Avea doar 23 de ani / Foto: Instagram
Publicat: 18/05/2021, 09:21
Actualizat: 18/05/2021, 09:23

Un cântăreț brazilian a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel. Kevin Nascimento Bueno, cunoscut și sub numele de MC Kevin, avea 23 de ani și făcuse nuntă în urmă cu două săptămâni.

Kevin Nascimento Bueno a fost declarat mort în după ce a căzut de la etajul 5 al camerei de hotel. Incidentul a avut loc în Barra da Tijuca, un cartier aflat pe plaja din Rio de Janeiro, Brazilia, potrivit DailyMail.

„Ești și vei fi mereu iubirea vieții mele”

În urmă cu două săptămâni, artistul s-a căsătorit cu avocatul criminalist Deolane Bezerra. După tragicul incident, aceasta a postat pe Instagram o fotografie de la nunta lor, alături de mesajul: „Ești și vei fi mereu iubirea vieții mele, cea mai frumoasă iubire pe care am avut-o, omul care m-a iubit și m-a admirat cel mai mult! Du-te cu Dumnezeu, băiete, te voi iubi mereu!!!”

Și mama artistului i-a adus un omagiu pe Instagram, dezvăluind într-o postare ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la Kevin: „Mamă, te iubesc”.

Melodia „Cavalo de Troia”, cunoscut în limba engleză sub denumirea de „Trojan Horse”, a făcut peste 170 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cântecele sale făceau parte dintr-un gen de muzică creat la Sao Paulo în 2008, cunoscut sub numele de funk paulista.

Tânărul a avut câteva probleme cu legea. În acest an, el a fost acuzat de calomnie și incitare după ce a înjurat poliția și a postat filmările pe rețelele sociale. Anul trecut, vecinii l-au l-au denunțat la poliție pentru încălcarea restricțiilor COVID-19. De asemenea, în 2019 a fost arestat pentru consum de droguri.