Alexandra Mortu
08.10.2019
Internațional

VIDEO | A supraviețuit ca prin minune: Își plimba liniștit câinii când a fost lovit de fulger / Martorii: Avea tricoul ars. Credeam că nu va supraviețui

VIDEO | A supraviețuit ca prin minune: Își plimba liniștit câinii când a fost lovit de fulger / Martorii: Avea tricoul ars. Credeam că nu va supraviețui
Un bărbat din Texas, Statele Unite ale Americii, a fost lovit de fulger în timp ce își plimba câinii, însă a supraviețuit ca prin minune.

Bărbatul a fost surprins de fulger în apropierea unui spital veterinar din Spring, Texas. Însă bărbatul a supraviețuit mai ales datorită ajutorului primit din partea unor trecători.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropierea locului unde a avut loc incidentului, se poate observa cum fulgerul îl lovește la nivelul picioarelor ceea ce îl determină să se izbească cu fața de trotuar.

Corey Hart, care se afla în mașină în momentul în care se întâmplase incidentul, Christy Mittler și Bill Williams, angajați ai spitalului, au intervenit imediat ce au văzut ceea ce se întâmplase și i-au aplicat manevre de resuscitare. Se pare că bărbatul a supraviețuit doar datorită faptului că i-au fost aplicate manevrele de resuscitare până la intervenția autorităților.

„Avea partea din față a tricoului arsă. Credeam că nu va supraviețui”, a  declarat Christy Mittle pentru Storyful.

Se pare că bărbatul a suferit răni estul de grave, dar a supraviețuit, însă familia a declarat faptul că are nevoie de fizioterapie pentru a-și putea reveni în totalitate.

Foto: Captură YouTube

 

Inchide