Vladimir Putin, nemulțumit de funcția de președinte al Rusiei: ”Nu poți să mergi la cinematograf, nici la teatru, nici la cumpărături”

Redactor:
Ion Gaidau
Funcția de președinte comportă mai multe inconveniente în raport cu viața oamenilor obișnuiți, a spus șeful statului rus, Vladimir Putin, într-un documentar al postului de televiziune Rossia 1, relatează agenția Sputnik, în pagina electronică.

„Nu poți să mergi la cinematograf, nici la teatru, nici la cumpărături”, a explicat Vladimir Putin în documentarul intitulat „Președintele”, difuzat în contextul aniversării a 15 ani de când a preluat puterea.

„Dar acestea nu sunt pierderi mari în comparație cu ceea ce destinul și poporul oferă celui care se află în locul meu, și anume o posibilitate de a contribui într-o manieră maximală, de a face tot posibilul (…) pentru țară, pentru popor”, a apreciat Putin.

„Aceasta compensează totul”, a subliniat liderul de la Kremlin.

Vladimir Putin a devenit președinte interimar al Rusiei pe 31 decembrie 1999, după ce Boris Elțîn își dăduse demisia. El a fost ales președinte în alegerile din 2000 și reales în 2004 și 2012. Între 2004 și 2008, Vladimir Putin a deținut funcția de premier. Actualul mandat al președintelui rus expiră în 2018.

Inchide