O fetiță de 8 ani a dispărut cu un bărbat de 46 de ani, în aceeași zi în care primarul a asigurat că nu este în pericol. Cum au fost găsiți cei doi de Poliție

O fetiță de 8 ani a dispărut cu un bărbat de 46 de ani, în aceeași zi în care primarul a asigurat că nu este în pericol. Cum au fost găsiți cei doi de Poliție
Publicat: 28/08/2020, 17:06
Actualizat: 06/04/2021, 14:25

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, acuzat că a violat o fetiță de 8 ani, a fost reținut sâmbătă de Poliție. Vecinii bărbatului au reclamat, în urmă cu 6 luni de zile, că fetița ar putea fi victima sexuală a bărbatului.

Trei copii, doi de un an și unul de 8 ani, care ar fi trebuit să se bucure de anii copilăriei, trăiesc într-o sărăcie cumplită si sunt lăsați în voia sorții și a oamenilor ignoranți.

Femeile care ar trebui să aibă grijă de ei si locuiesc cu cei mici, au probleme psihice și consumă alcool, iar femei din sat merg să-i hrănească pe copii, titrează Libertatea.

Alături de cei trei copii, doi de un an si unul de 8 ani, trăiesc 4 femei: străbunica, bunica, mama și cei trei copii ai săi. Unul dintre copii este o fată de 18 ani, care, în urma unei relații, are o fetiță.

Imediat după naștere, adolescenta a plecat de acasă, se pare că la un alt bărbat, în casă cu celelelte femei rămânând concubinul acesteia.

Protecția Copilului nu a luat nicio măsură

Deși, vecini au reclamat, în urmă cu 6 luni, că fetiță de 8 ani poate fi victima unui abuz sexual, Protecția Copilului nu a luat nicio măsură.

Libertatea a preluat un punct de vedere de la primarul comunei Coșteiu, din județul Timiș, acesta declarând că minora nu este în pericol, iar politicul stă în spatele afirmațiilor răutăcioase. În aceeași zi, bărbatul a dispărut de acasă cu fetița de 8 ani.

Protecția Copilului a intervenit după ce Poliția l-a arestat pe bărbat

După ce au fost gășiți pe marginea unui râu, două zile mai târziu, Poliția îl arestează pe bărbat, iar Protecția Copilului a acționat de această dată și a preluat copiii.

“Vă comunicăm faptul că acest caz se află în evidența centrului nostru, fiind realizate demersurile legale în vederea preluării celor trei copii din mediul familial actual, iar în prezent aceștia sunt securizați la domiciliul asistenților maternali profesioniști din cadrul instituției noastre”, au declarat cei de la Protecția Copilului.

Vecinii din satul Hezeriș, comuna Coșteiu, au înștiințat serviciile de protecția copilului că cei trei copiii sunt neglijați și înfometați, însă de fiecare dată aceștia au analizat și au plecat cu dosarele sub braț de fiecare dată.

Mama celor trei copii a preluat modelul mamei sale

Vecinii spun că mama copiilor a preluat modelul mamei sale: mama ei a plecat  de acasă, iar după un an, se întoarce cu un bebeluș, un băiețel.

Însă, cei trei copii sunt uitați de soartă. Vecinii povestesc că băiețelul este neglijat și nu poate să meargă.

“Bebelușul primește doar lapte de vacă, nefiert, și nici cu ăla nu se satură… și îi mai pun și bere în el. Este subnutrit, are capul, mare, dezvoltat și trupul mic. Nu poate să stea în funduleț, stă într-un pătuț și acolo îl uită norocul”.

Despre atitudinea bărbatului față de fetița de 8 ani, vecinii spun:

“Într-una din zile, am surprins-o pe fată umblând la birt cu el de mână și altă dată am văzut-o când ieșea de la el din cameră dimineața. Că el dormea în casă mare, cum se zice, și femeile stăteau jos, într-o anexă a casei. Nu putea nimeni să spună exact ce s-a întâmplat. Au venit cei de la Protecția Copilului și au luat față și au consiliat-o. Apoi au plecat”, spune o altă femeie din Coșteiu.

Cine este primaul Petru Carebia

În urmă cu aproximativ trei  ani, presa din Lugoj a postat pe internet fotografiile în care Petru Carebia se afișa în lenjerie intimă. Pozele au fost realizate chiar de către edil, într-o oglindă.

A fost condamnat, în urmă cu trei ani, de către magistratii de la Judecătoria Lugoj. Carebia a primit o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare după ce și-ar fi angajat fiica pe postul de bibliotecară.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200%...
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
David Beckam, în război cu un actor cunoscut. Miza este uriașă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Schimbările climatice ar crește numărul de AVC-uri