„A fost un coșmar. M-am trezit cu el lângă pat”. Drama unei tinere care s-a trezit în cameră cu un necunoscut care îi cerea să facă sex – FOTO

„A fost un coșmar. M-am trezit cu el lângă pat. Drama unei tinere care s-a trezit în cameră cu un necunoscut care îi cerea să facă sex - FOTO
Publicat: 09/08/2019, 13:48

Portia Nancarrow a mărturisit că a plătit 1.000 de lire pentru călătorie prin intermediul organizatorilor „Workers Family” care te ajută să îți găsești un job de vară în anumite stațiuni.

Tânăra de 19 ani spune că a fost plasată într-o cameră îngrozitor de murdară, cu patul stricat, deși i-au fost promise „amintiri care vor dura o viață”. Aceasta a povestit în prima noapte petrecută în acel apartament s-a trezit cu un bărbat total nescunoscut care stătea la capătul patului și îi cerea să facă sex cu el.

Portia și-a continuat povestirea spunând că s-a plâns staff-ului de mizeria îngrozitoare din apartament, dar aceștia au avut o reacție cumplită, jignind-o și trasmițându-i să își facă singură curat, relatează The Sun.

Portia, din Wales, Marea Britanie, a petrecut doar două nopți în Zante și ulterior s-a întors în țara ei unde a depus mai multe plângeri companiei. Aceasta vrea să îi avertizeze pe cei care vor să lucreze în diferite stațiuni de vacanță.

„În prima noapte stăteam cu ușa deschisă pentru că nu era aer condiționat. Bărbatul ăsta intră în camera mea, se așează la capătul patului și îmi spune să fac sex cu el. Țipam la el să iasă afară și după aceea nu l-am mai văzut. Din partea lor, mi s-ar fi putut întâmpla orice. Îți iau banii, te trimit acolo și asta e”, a mărturisit Portia.

Se pare că tânăra nu a primit nici măcar o pernă pe care să doarmă.

Foto: Captură The Sun