Acesta este cel mai puternic cuplu de vedete din 2013

Acesta este cel mai puternic cuplu de vedete din 2013
Publicat: 16/02/2013, 18:03
Actualizat: 03/07/2013, 19:01

Cântăreața americană Beyonce și soțul ei Jay-Z alcătuiesc cel mai puternic cuplu de vedete din 2013, potrivit unui sondaj online realizat de Sfântul Valentin, sărbătoarea îndrăgostiților, de către E! News și E! Online, informează dailymail.co.uk.

Beyonce și Jay-Z s-au cunoscut în 2002, atunci când au înregistrat împreună piesa „Cray In Love”, pentru primul album solo al cântăreței americane, „Dangerously in Love”.

De atunci, cei doi artiști americani au câștigat numeroase premii Grammy, și-au lansat fiecare linii vestimentare și au lucrat amândoi în industria fimului – Beyonce în calitate de actriță, iar Jay-Z în calitate de compozitor al unor coloane sonore.

Odată cu venirea pe lume a fiicei lor, Blue Ivy, jurnaliștii de E! News și E! Online consideră că familia celor două vedete este de acum completă și ei merită pe deplin titlul de cel mai puternic cuplu de celebrități.

Pe locul al doilea în acest sondaj s-au clasat prințul William și soția lui, duce și ducesă de Cambridge, a căror poveste de dragoste a stârnit simpatia cetățenilor britanici și a lumii întregi. Ducesa Catherine, care este însărcinată cu primul ei copil, este totodată apreciată și pentru eleganța stilului ei vestimentar.

Locul al treilea este ocupat de rapperul Kanye West și starleta Kim Kardashian. Deși pare o surpriză ca acest cuplu să ocupe o poziție atât de înaltă pe lista celor mai puternice cupluri de vedete, jurnaliștii de la Daily Mail reamintesc cititorilor faptul că realizatorii sondajului, E! News și E! Online, produc și difuzează toate reality show-urile în care apare starleta Kim Kardashian. Fascinația telespectatorilor americani pentru Kim Kardashian pare să fi atins cote și mai înalte, după ce starleta a anunțat în noaptea de Revelion că este însărcinată cu Kanye West.

Pe locul al patrulea se află cuplul alcătuit din actorii americani Brad Pitt și Angelina Jolie. Cu șase copii și șase nominalizări adunate împreună la premiile Oscar, cei doi actori alcătuiesc totodată unul dintre cele mai profitabile cupluri din industria filmului.

Cântăreții Miranda Lambert și Blake Shelton, supranumiți „regina muzicii country” și „regele muzicii country”, ocupă locul al cincilea pe această listă. Amândoi sunt atât cântăreți, cât și compozitori talentați, și au fost nominalizați la gala Country Music Awards la categoria „Entertainer of the Year”.

După acest loc, lista este completată de o serie de cupluri care nu au mai fost numerotate, astfel încât editorii de la grupul de presă E! nu au mai alcătuit un clasament.

Următoarele cupluri care completează primele 10 poziții sunt următoarele: Shakira și Gerard Piqué, Emily Blunt și John Krasinki, Georgina Chapman și Harvey Weinstein, Jennifer Aniston și Justin Theroux, Gisele Bündchen și Tom Brady.

Pe lista extinsă a celor mai puternice 25 de cupluri de vedete se regăsesc și alte cupluri celebre, precum Mariah Carey-Nick Cannon, Kristen Stewart-Robert Pattinson, David și Victoria Beckham, Michelle și Barack Obama, Emma Stone-Andrew Garfield, Miley Cyrus-Liam Hemsworth, Jennifer Garner-Ben Affleck, Salma Hayek-Francois Henri Pinault, Ellen DeGaneres-Portia De Rossi și Gwyneth Paltrow-Chris Martin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște,...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Se interzic TELEFOANELE mobile. S-a adoptat ordin la nivel de stat. CINE RENUNȚĂ la smartphone
O mare greșeală la examenul auto. Mulți elevi o comit
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Cui va preda Warren Buffett imperiul de 400 de miliarde de dolari?