Mihai Schiau
03.08.2015
Magazin

Anunț neașteptat după ce zeci de mii de spectatori de la concertul Robbie Williams au stat la cozi uriașe ca să își ia o bere

Ursus, sponsor și furnizor de bere al concertului Robbie Williams din 17 iulie, a luat o decizie surprinzătoare după ce zecile de mii de spectatori din Piața Constituției au fost nevoiți să stea la cozi kilometrice pentru a-și lua o bere sau o apă, în timpul recitalului.

Ursus a anunțat că va oferi cadou un six-pack (6 doze de 0,5 L) tuturor celor nemulțumiți. ”În acest context, ca sponsor și furnizor de bere al acestui eveniment, ținem să ne cerem scuze față de toți cei care nu au reușit să își cumpere bere sau care au petrecut foarte mult timp așteptând la coadă. Reprezentanții URSUS au făcut tot posibilul pentru a asigura o bună desfășurare a activității în limitele impuse de organizator. Numărul și amplasarea punctelor de servire, cât și modalitatea de plată au fost stabilite de către organizatorul evenimentului, nu de brandul URSUS. Cu toate eforturile noastre, este clar însă că o mare parte din cei prezenți la concert au avut parte de o experiență neplăcută legată de brandul URSUS. Din acest motiv, am decis să le oferim tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiți de experiența de organizare a concertului un bax de URSUS Premium cadou (6 doze de 0,5L)”, a anunțat Ursus pe Facebook.

Compania a anunțat și cum pot intra nemulțumiții în posesia premiului: ”Trimite-ne pe adresa [email protected] dovada participării la concertul Robbie Williams din București (poză alături de biletul de acces sau poză de la locul evenimentului). Vei fi contactat în termen de 5 zile lucrătoare pentru furnizarea datelor de livrare. Cadoul va fi expediat în termen de 30 de zile de la confirmarea datelor personale. Pentru că apreciem feedback-ul tuturor, ne poți trimite, în același e-mail, sugestii pentru îmbunătățirea experienței la astfel de evenimente”.

Inchide