Anunțul viral al unei tinere care vrea să vândă un Ford Fiesta: „Mașina este gri…diesel…nu este Clio” / Clienții interesați au rămas uimiți după ce au vorbit cu Laura – FOTO

Anunțul viral al unei tinere care vrea să vândă un Ford Fiesta: „Mașina este gri...diesel...nu este Clio / Clienții interesați au rămas uimiți după ce au vorbit cu Laura - FOTO
Publicat: 09/10/2019, 15:28

O femeie mecanic a fost rugată de frații ei să vândă o mașină și a postat un anunț scris în termeni „simpluți”, astfel încât potențialii clienți să nu fie mai interesați de ea decât de respectivul Ford Fiesta, scrie mirror.co.uk.

Laura Jones a fost rugată de un frate mai tânăr să vândă un Ford Fiesta.

Tânăra este mecanic auto, instructor de curse și participă la numeroase competiții de motorsport. Anunțul de vânzare a Fordului a adunat peste 44.000 de aprecieri, după distribuirea mesajului pe Facebook.

Laura recunoaște că detestă să vândă mașini, deoarece mulți clienți sunt mai interesați de aspectul ei fizic, decât de produs în sine. Astfel, femeia a considerat că un anunț foarte simplu va fi de ajuns, dar nu a știut că acesta va deveni viral.

„Acesta e un Ford Fiesta din 2009 – nu un Focus, nu un Clio și cu siguranță nu un covor zburător. Mașina e gri – nu mă întrebați ce nuanță de gri, tot ce știu este că are o vopsea specială și este neagră pe întuneric… ca și restul din jurul ei – ce amuzant.

Are un motor 1.6 tdci (diesel). E bun la economia de carburant. Nu, asta nu înseamnă că poți merge 100 km, după care să mă suni că ai rămas fără motorină. Folosește-ți mintea. Mașina e în trei uși. Una în stânga, alta în dreapta și a treia la portbagaj. Poți folosi oricare din aceste uși pentru a intra și ieși din mașină, dacă dorești să amesteci puțin lucrurile”.

Laura adaugă că mașina poate fi testată oricât și oricând, pentru a vedea câți „bulbi albaștri” de 99p poți îndesa în portbagaj.

Femeia îi avertizează pe posibilii clienți că e femeie și orice critică la adresa mașina o va face să consume 50 de minute din timpul alocat, în care accepta minciunile și va amăgi pe cât posibil. Ulterior, îi va spune acelui om să se care „dracului de acolo”.

„Asta e. Fiesta. Gri. Diesel. 2.750 lire”, conchide tânăra.

Utilizatorii de Facebook au apreciat originalitatea anunțului: „E de primă clasă, mi-a plăcut mult”.

foto: captură Facebook

foto cover: captură Facebook

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase