Arta mai presus de toate: Un bărbat fără casă creează picturi murale umitoare din materiale total neașteptate – VIDEO

Arta mai presus de toate: Un bărbat fără casă creează picturi murale umitoare din materiale total neașteptate - VIDEO
Publicat: 31/05/2019, 13:28

Toată lumea îl cunoaște drept Raju, dar se pare că acesta nu este numele lui real. Văzându-i vestimentația și înfățișarea, oricine ar putea crede că este unul dintre cerșetorii din orașul Kollam, din Kerala, însă bărbatul este un adevărat artist.

De aproape 8 ani, Raju încântă locuitorii orașului cu picturile lui murale uimitoare pe care le creează pe orice perete curat pe care îl găsește, folosind pentru realizarea lor frunze drept pensule, sevă de plante, noroi, cărbune și pigmenți naturali pentru culori.

Chiar dacă nimeni nu știe mai nimic despre Raju, de unde provine, cum a ajuns pe străzi, totuși, de fiecare dată când începe o nouă operă de artă, mulțimea se adună în jurul lui, iar în ciuda instrumentelor pe care le folosește, creațiile lui sunt totspectaculoase.

Totuși, potrivit Manorama News TV, Raju are probleme mentale. Se pare că înainte bărbatul era artist și designer, dar într-o zi a început să se comporte ciudat și eventual și părăsit casa și nu s-a mai întors. Ulterior, familia l-a căutat în regiunea orașului Kerala.

Foto: Captură YouTube

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase