Banii CARTELURILOR sau ai MAFIEI? DAN DOTSON a vândut cu 500 de dolari o boxă care conținea 7,5 MILIOANE de dolari

Redactor:
Departamentul Life
Banii CARTELURILOR sau ai MAFIEI? DAN DOTSON a vândut cu 500 de dolari o boxă care conținea 7,5 MILIOANE de dolari
Dan Dotson, una dintre vedetele emisiunii „Storage Wars", a declarat că tocmai a aflat că a vândut cu 500 de dolari o boxă care conținea 7,5 milioane de dolari bani cash, transmite New York Post.

Dotson a spus că o femeie i-a dezvăluit acest lucru recent. Potrivit acesteia, soțul ei lucrează cu un bărbat care a cumpărat de la organizatorul de licitații unitatea cu 500 de dolari, iar în interior a descoperit o avere.

Situația s-a complicat atunci când fostul proprietar al boxei a contactat noul deținător și i-a oferit 600.000 de dolari în schimbul genții cu milioanele. Acesta a refuzat și a cerut 1,2 milioane pentru a returna restul de 6,3 milioane de dolari. Vechiul proprietar a acceptat, potrivit femeii.

O altă vedetă a emisiunii, Rene Nezhoda, a declarat că, cel mai probabil, banii sunt murdari și aparțin mafiei sau unui cartel de droguri. „Este un motiv pentru care nu erau în bancă„, a declarat el.

Unele voci critice au speculat că unele din boxe sunt puse în scenă de producători. „Nu există nimic aranjat. Obiectele sunt cele reale, descoperite în interior”, s-au apărat cei de la A&E, postul producător al show-ului. Mai mult, producătorul executiv Thom Beers a declarat că mare majoritate din boxe nu conțin nimic interesant și NU apar în emisiunea propriu-zisă. Acesta a recunoscut însă că dialogul este regizat.

În decembrie 2012, Dave Hester, unul dintre starurile show-ului, a dat în judecată A&E și Original Productions, susținând că producătorii au pus în scenă numeroase boxe din depozit și au canalizat banii către echipele mai slabe, care nu și-ar fi permis niciodată să-și cumpere boxe mai scumpe. Hester și alte vedete care apar în show s-au întâlnit cu oficiali ai rețelei media pentru a-și exprima grijile față de acțiuni care ar putea încălca legislația federală, menite să îi inducă în eroare pe telespectatori.

După o serie de dispute, în 15 iulie 2014 Hester și A&E au ajuns la înțelegere și celebrul afacerist a revenit în echipă, cu o emisiune în 12 august 2014.

Inchide