Beție la nivel înalt: S-a trezit cu o durere de stomac, dar când a ajuns la spital medicii i-au găsit un obiect pe care bărbatul îl credea pierdut – FOTO

Redactor:
Gandul
Săptămâna trecută, un bărbat din China a mers la spital după ce s-a trezit cu o durerea puternică la nivelul stomacului, dar doctorii au fost șocați să constate că disconfortul îi era provocat de cheile de la casă pe care le înghițise cu o seară în urmă, în timpul unei beții.

Pe 7 iunie, bărbatul de 26 de ani identificat drept Chang, din Guangdong, China, ieșise în oraș cu prietenii pentru a se distra la sfârșitul de săptămână.

Când a ajuns acasă, în mjilocul nopții, a constatat că nu își găsește cheile așa că a sunat pe cineva din casă pentru a-l lăsa înăuntru. Era destul de băut așa că nu a acordat prea mare importanță cheilor și s-a dus direct la culcare.

A doua zi dimineață, pe măsură de efectul alcoolului dispărea, Chung a început să simtă o durere puternică în piept și la nivelul stomacului așa că a mers la spitalul local Dongguan.

După ce doctorii i-au făcut o radiografie, au fost șocați să vadă că acele chei, pierdute cu o seară în urmă, îi erau blocate la nivelul esofagului. Însă, se pare că și bărbatul a fost la fel de surprins precum doctorii, potrivit site-ului Soho, și nu avea idee cum ajunseseră cheile acolo.

Doctorii au analizat toate variantele pentru a-l ajuta pe Chang să scape de durere, dar cea mai bună a fost operația de urgență.

Doctorul Zhang Yuyu  a spus reporterilor că extragerea cheilor a fost destul de dificilă. După ce i s-a adnistrat anestezia, un gastrointerelog a reușit să îi scoată cheile, dar și cardul pentru interfon, din esofagul bărbatului.

Foto: Sohu 

 

Inchide