Beyonce și Jay-Z plănuiesc să se despartă

Beyonce și Jay-Z plănuiesc să se despartă
Publicat: 21/07/2014, 18:20
Actualizat: 01/02/2019, 07:51

Beyonce și Jay-Z, care în prezent susțin o serie de concerte împreună, în cadrul turneului mondial „On The Run”, pregătesc în prezent o strategie pentru a se despărți după ce vor susține ultimele două spectacole din turneu, în septembrie, la Paris.

„Nu mai poartă verighete, în caz că nu ați observat. Cei doi încearcă să găsească o cale de a se despărți fără să divorțeze”, a declarat o sursă pentru publicația The New York Post.

Potrivit sursei citate, acest turneu va fi și ultimul turneu comun pentru Jay-Z, în vârstă de 44 de ani, și pentru Beyonce, în vârstă de 32 de ani, după ce terapeuții de cuplu nu au reușit să îi ajute să își salveze căsnicia.

Recent, în presă au apărut informații potrivit cărora Beyonce și Jay-Z participă la ședințe de terapie de cuplu pe internet, în timpul turneului lor mondial, pentru rezolvarea neînțelegerilor dintre cei doi și consolidarea comunicării.

În urmă cu două luni, sora cântăreței Beyonce, Solange Knowles, a fost filmată în timp ce l-a agresat pe Jay-Z într-un ascensor, la sfârșitul petrecerii organizate după gala Met Ball, la New York.

Cei doi cântăreți au dat ulterior publicității o declarație comună în care au afirmat: „Toate familiile au probleme, iar noi nu suntem diferiți. Ne iubim și, mai presus de orice, suntem o familie. Am trecut peste acest incident și sperăm că toată lumea va face același lucru”.

De asemenea, în presă au apărut informații conform cărora Jay-Z ar fi avut o aventură cu cântăreața R&B Mya și că acesta ar fi susținut-o financiar pe solista în vârstă de 34 de ani.

Mya a colaborat cu rapperul în 2000, pentru înregistrarea melodiei „The Best of Me”, iar, conform unei surse, aceasta „trăiește de pe urma generozității lui Jay-Z”.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârșitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”. Beyonce este una dintre cântărețele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child și alte 14 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat și în filme, precum „Austin Powers – Goldmember” (2002), „Pantera roz” (2006), „Dreamgirls” (2006) și „Cadillac Records” (2008).

Jay-Z, pe numele adevărat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanți producători în industria muzicii hip-hop.

Din 2008 este căsătorit cu Beyonce, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Tags: