Caz medical șocant. S-a dus la dentist întreg și a sfârșit fără membre iar o parte din față îi lipsea: Fotbalul mi-a arătat că poți să îți revii după un dezastu – VIDEO

Caz medical șocant.  S-a dus la dentist întreg și a sfârșit fără membre iar o parte din față îi lipsea: Fotbalul mi-a arătat că poți să îți revii după un dezastu - VIDEO
Publicat: 15/06/2019, 14:40
Bărbatul a fost în comă 4 luni de zile după ce a dezvotlat o infecție la nivelul plămânilor.

Când s-a trezit, a descoperit că membrelele îi fuseseră amputate și o parte din fața îndepărtată, potrivit Leichestershire Live.

Bărbatul în vârstă de 57 de ani, tatăl a doi copii, a vorbit despre experiența lui devastatoare la un congres anual al doctorilor.

Tom a povestit ce impact important a avut victoria celor de la Leicester City în Premier League 2015/2016: „Fotbalul este doar un alt lucru. De îndată ce am învățat să conduc din nou, deci să-mi duc copii la școală. De asemenea, asta însemna în secret că pot să merg cu fiul meu Freddie să vedem meciurile lui Leicester City. Clubul are lucrul ăsta minunat legat de persoanele cu dizabilități în care îți dau biletul de sezon cu discount. Am plătit 250 de lire. Apoi îți dau un bilet la fel gratuit pentru îngrijitorul tău. Și Freddie, care avea 6 ani, era îngrijitorul meu. De fapt chiar i-au dat un card cu poza lui pe el în care scria că este îngrijitorul meu – și ăsta era un lucru important. La mijlocul meciului obișnuia să se ducă să îmi ia ceai. Și-a luat cu adevărat rolul în serios și de atunci mergem la meci de câte ori joacă acasă”.

Când cei doi au început să meargă la meciuri, Leicester City se afla pe ultimele locuri din Liga 1, iar în sezonul 2016/2017 au câștigat Premier League, fapt care, spune Tom „ne-a arătat mie și fiului meu că poți să îți revii după un dezastru”.

Freddie s-a născut în timp ce tatăl lui e afla încă în comă.

Bărbatul avusese o carieră de succes în domeniul corporațiilor bancare și urma să își dezvolte propria afacere alături de soție. Ulterior a început să manifeste simptome precum stările de vomă și dureri de cap foarte mari.

Tom a fost transportat a spitalul Peterborough însă a fost diagnostiat abia după 5 ore, timp în care speticemia s- extins.

Recuperarea lui a presupus numeroase operații estetice, exerciții dificile pentru a învăța să meargă și să conducă.
În pezent,, Tom lucrează într-un call center împreună cu o fostă asistentă medicală.

Tom și soția lui, Nic, militează pentru o informare corectă și un training corespunzător pentru personalul medical în legătură cu importanța depistării septicemiei la timp.

În 2016, povestea lui Tom a fost ecranizată în filmul „Starfish”.

Foto: Captură YouTube