Ce decizie a luat Romanița Iovan cu privire la casa lui Iovan

Ce decizie a luat Romanița Iovan cu privire la casa lui Iovan
Publicat: 25/02/2014, 18:52
Actualizat: 24/10/2014, 13:17

La o lună de la moartea lui Adrian Iovan, casa acestuia ar urmă sa fie scoasa la licitație, pentru ca banca să își recupereze prejudiciul, scrie cancan.ro. Romanița Iovan nu este însă de acord și și-a luat angajamentul de a plăti integral valoarea creditului luat de pilot.

Zilele trecute s-a împlinit o lună de când Adrian Iovan pilota un avion de mici dimensiuni, care trebuia să ducă o echipă de medici la Oradea, pentru prelevarea unor organe. În munți, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, pilotul a pierdut controlul avionului și s-a prăbușit.

La o lună de la moartea acestuia, creatoarea de modă s-a ocupat de parastasul acestuia de 40 de zile și tot ea este cea care se ocupă și de cele lasate în urma de pilot: casa, mașina, un câine, dar și datorii: „Banca urma să scoată la licitație casa lui Adrian, pentru că erau câteva rate neplătite”, a spus creatoare de modă. Romanița nu a fost de acord ca proprietatea să se vândă la un sfert de preț, așa că va plăti ea datoria pe care Iovan o avea.