• Publicat:
Magazin

„Cel mai de temut violator din istoria Marii Britanii” a fost prins datorită unui sportiv de 19 ani

Reynhard Sinaga, un bărbat indonezian în vârstă de 36 de ani, descris ca fiind cel mai de temut infractor sexual, a fost condamnat la închisoare pe viață, pentru violarea a zeci de bărbați pe care îi ademenea la ieșirea din cluburi de noapte.

Un sportiv a ajutat la prinderea violatorului, după ce s-a trezit dezbrăcat la el acasa. Tânărul de 19 ani l-a bătut pe Sinaga, violatorul ajungând la spital, unde victima a fost înițial arestată pentru agresiune.

Un iPhone 4 a fost găsit în cursul anchetei, unde violatorul ținea mai multe videoclipuri cu imagini în care își ataca victimele pe care le droga. Acela a fost momentul în care autoritățile și-au dat seama ca au de a face cu cel mai de temut violator din istoria Marii Britanii, scrie TheSun.

Violatorul ieșea în oraș pentru a găsi tineri beți care ieșeau din cluburi dimineața și le oferea mai multă băutură sau un loc de dormit. Când ajungeau la locuința lui, Sinaga le dădea sedative și îi viola în timp ce erau inconștienți, filmând incidentele cu telefonul său mobil.

Potrivit TheSun, bărbatul este considerat cel mai de temut violator pentru că a încercat să agreseze sexual aproape 200 de persoane. A fost condamnat la închisoare pe viață, după ce a atras 48 de bărbați în apartamentul lui și i-a agresat sexual.

 

 

×
Inchide