Confesiunile unei femei asasin, „angajată” a cartelului columbian din Medellín, orașul lui Pablo Escobar: „Îmi place să ucid chiar și femei însărcinate” – FOTO

O femeie asasin, „angajată" a cartelurilor columbiene, care s-a autointitulat „The Devil" (n. r. Diavolița), a mărturisit că îi place foarte mult să ucidă, inclusiv femei însărcinate.

Columbianca a povestit despre cum merg lucrurile în lumea cartelurilor columbiene, precum și cum și-a ucis propriul văr după ce a fost racolată de către un cartel la vârsta de doar 15 ani.

Aceasta a făcut mărturisile în cadrul emisiunii „Doing Drugs For Fun”, a postului Channel 5, din Marea Britanie.

Foto: Reporter al emisiunii „Doing Drugs For Fun”, Channel 5 / Captură The Sun

Asasina a mărturisit că a ucis pe cineva cu doar 8 zile în urmă pentru că acea persoană refuzase să omoare pe altcineva, aceasta menționând că viața în carteluri este conform motto-ului „ucide sau vei fi ucis”.

„Îmi place să fiu plătit pentru a omorî oameni. Iubesc nebunia aia. De la vârsta de 15 ani mi-a plăcut la nebunie să văd haos în jurul meu, dar când eram mai mică nu îmi plăceau lucrurile astea”, a povestit asasina.

De asmenea, aceasta a relatat și uciderea bărbatului menționat mai sus: „În urmă cu 8 zile a trebuit să ucid pe cineva pentru că refuzase să omoare pe altcineva. L-am făcut bucăți, l-am pus într-un sac și l-am aruncat în râu și basta. Nu o să îl mai vadă nimeni niciodată”.

Foto: Asasina din Medellín, Colombia, a cărei poreclă este „The Devil” / Captură The Sun

Femeia a menționat că viața în Medellín, orașul în care s-a născut și a trăit binecunoscutul Pablo Escobar, este una plină de violență deoarece există mai multe carteluri care se luptă pentru supremație pe piața drogurilor și nu numai.

„O să continui până când mă va omorî cineva. N-ai cum să te întorci de pe calea asta”, a menționat aceasta.

 

 

Inchide