Cum a ajuns să arate o femeie de 30 de ani precum una de 70, din cauza anorexiei

Publicat: 02/07/2013, 17:50
Actualizat: 01/02/2019, 13:39

O femeie care suferă de anorexie de la vârsta de 10 ani a ajuns să arate la 30 de ani precum una de 70 de ani.

Hellen Gillespie, care are o greutate de 38 de kilograme și locuiește în Scoția cu părinții ei,povestește că niciodată nu i s-au dezvoltat sânii și nu a avut niciodată un prieten, scrie Daily Mail.

Oasele ei sunt atât de fragile, încât i se rup la cea mai mică lovitură. „Doctorii mi-au spus că am oasele unei femei de 70 de ani”, spune Hellen Gillespie.

Hellen a început să se înfometeze când avea 10 ani. Pe la 15 ani a fost aproape să moară. A stat internată în spital timp de patru luni, dar după ce a revenit acasă a continuat să se înfometeze până a slăbit la greutatea pe care o avea înainte să fie internată.

Foto captura Daily Mail

Hellen încă nu poate să aibă alimentația unui adult și consumă doar jumătate din caloriile necesare în fiecare zi unui adult.

„Mi-ar fi plăcut să mă căsătoresc și să am copii”, mărturisește Hellen, care susține că și-ar dori să aibă o viață normală. „Mi-aș dori să fiu din dou copil și să nu am toate responsabilitățile pe care le are un adult. Cred că se mai poate face ceva pentru mine, dar nu voi fi niciodată un om normal”, conchide Hellen.

Foto captura Daily Mail