Mădălina Chițu
28.12.2014
Magazin

Cum a ajutat o româncă o asociație din Marea Britanie să câștige aproape 4.000 de euro

Cum a ajutat o româncă o asociație din Marea Britanie să câștige aproape 4.000 de euro
Maria Cires, o româncă de 36 de ani, a ajuns vedetă în presa din Marea Britanie după ce a ajutat o asociație pentru găsirea locurilor de muncă să câștige 3.000 de lire sterline, echivalentul a aproape 4.000 de euro.

O româncă stabilită în Sunderland, Marea Britanie, a devenit vedetă în comunitate în care trăiește după ce a ajutat o asociație pentru găsirea locurilor de muncă să câștige aproape 4.000 de euro. Maria Cires, în vârstă de 36 de ani, a vrut să se recompenseze față de asociație, care a ajutat-o să își găsească un loc de muncă stabil la o bancă din Regatul Unit – Lloyds Bank, notează site-ul Sunderlandecho.com.

Aceasta mai lucrase într-o astfel de instituție chiar în țara natală, dar nu a avut niciodată curaj să avanseze în acest domeniu. „Am fost angajată pe o perioadă determinată ca femeie de serviciu în România. Dar, eu îmi doream un loc de muncă sigur și permanent”, a spus femeia, care a decis să părăsească țara și să se stabilească în Marea Britanie. „Locuiam în apropiere de Pallion Action Group (nr. Asociația pentru găsirea locurilor de muncă) și am decis să mă duc până la ei. M-au ajutat să îmi îmbunătățesc CV-ul, identificându-mi abilitățile și experiența pe care le avea”, a declarat femeia, care a precizat că persoanele de la asociație au ajutat-o să aibă mai multă încredere în ea.

După ajutorul primit, femeia și-a găsit ceea ce și-a dorit. În prezent lucrează la Ford Estate. Pentru se revanșa, Maria Cires a decis să nominalizeze asociația la o gală organizată chiar de noul angajator, care a decis ca Pallion Action Group să fie câștigătorul a 3.000 de lire, echivalentul a aproape 4.000 de euro.

Inchide