Cum au fost surprinși doi polițiști români în plină stradă

Cum au fost surprinși doi polițiști români în plină stradă
Publicat: 30/05/2016, 08:19
Actualizat: 31/01/2018, 10:10

Poliția Română este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, având tot mai des postări igenioase. Ultima fotografie care surprinde doi polițiști în timp ce îi schimbă roata la mașină unei femei, a strâns deja peste 4.000 de aprecieri și a fost distribuită de peste 200 de ori.

Printre sutele de comentarii publicate de vizitatorii paginii, se numără și unele care dovedesc că agenții români nu sunt la primul gest de acest fel. O altă femeie a ținut să le mulțumească încă o dată polițiștilor care au ajutat-o pe ea atunci când a făcut pană.

„Pot să zic din proprie experiență că sunt de mare ajutor. Chiar acum doi ani mi s-a întamplat să fac pană în Pitești și echipajul de poliție care trecea pe strada s-a oprit și m-a ajutat să schimb roata, ba mai mult decât atât m-a ajutat să ajung și la destinație eu nefiind din Pitești. ci venisem pt o competiție de dans împreună cu fiica mea. Pe aceasta cale vreau să le mulțumesc încă o dată”, a scris aceasta.

Au existat și oameni care au pus la îndoială veridicitatea fotografiei, unul dintre ei comentând: „Dacă e pe bune poza, respect polițiștilor. Păcat că sunt doar cazuri izolate”.