Cum câștigă un adolescent de 15 ani 50.000 de lire sterline pe an. A pornit doar cu 5 lire

Cum câștigă un adolescent de 15 ani 50.000 de lire sterline pe an. A pornit doar cu 5 lire
Publicat: 12/07/2017, 09:43
Actualizat: 01/10/2018, 19:47

A început cu doar 5 lire sterline, iar acum cifra de afaceri săptămânală a lui Nathan ajunge la 1.150 lire. El a povestit că ideea i-a venit în timpul unei discuții cu un milionar ce a participat la un program program de dezvoltare organizat de școala sa, care i-a sfătuit pe elevi cum să facă bani și cum să muncească din greu.„De șapte ani de zile mergeam pe drumul greșit, iar apoi a apărut acest tip, pe care îl cheamă Carl. Și atunci mi-am dat seama că vreau să fiu ca el”,a declarat tânărul.

În aceeași zi Nathan a făcut primii pași spre dezvoltarea afacerii care astăzi se numește Walking Talking Shop- a început să cumpere și să vândă dulciuri colegilor săi. A angajat un prieten pentru a-l ajuta să vândă lucrurile în primul an, în timpul pauzelor, după care mica sa afacere s-a extins continuu. Ulterior, Nathan a angajat 10 persoane pentru a-l ajuta cu vânzările.

El a declarat jurnaliștilor că mulți elevi făceau comenzi de diferite dulciuri prin intermediul Snapchat și apoi își ridicau produsele în timpul pauzei. Însă școala a aflat despre această afacere și i-a cerut lui Nathan să oprească vânzările.

Citește continuarea pe Business Magazin