Cuplu, surprins făcând amor pe plajă chiar în noaptea de Revelion. Reacția autorităților

Cuplu, surprins făcând amor pe plajă chiar în noaptea de Revelion. Reacția autorităților
Publicat: 06/01/2020, 16:43

Turiștii ruși Roman Grigorenko, în vârstă de 26 de ani, și Daria Vinogradova, în vârstă de 19 ani, au fost filmați în Pattaya, Thailanda, în noaptea de Revelion.

Se pare că cei doi turiști petrecuseră într-un bar din zonă și ulterior au continuat să consume alcool pe plajă.

Întreaga scenă a durat în jur de 30 de secunde până când cei doi probabil că și-au dat seama că ar trebui să continue în camera de hotel.

Un alt turist a surprins întreaga scenă în imagini video pe care le-a transmis autorităților thailandeze pentru a descoperi cine sunt cei doi.

Locotenentul-colonel Piyapong Ensarn a considerat că actul celor doi ar putea „distruge” imaginea stațiunii turistice Pattaya, astfel încât a dechis o anchetă pentru a-i identifica pe cei doi.

Ulterior, duminică, acesta a făcut o declarație publică în care a explicat ce s-a întâmplat de fapt și ce măsuri au luat autoritățile.

„Turiștii au declarat că s-au simțit excitați și, din cauza faptului că se aflau sub influența băuturilor alcoolice, nu și-au dat seama că sunt în public și au început să facă amor”, a declarat acesta.

După ce au fost arestați, cei doi turiști și-au cerut scuze în mod oficial către toți locuitorii, însă au menționat și faptul că nu observaseră niciun martor în momentul în care a avut loc incidentul, potrivitthaiexaminer.com.

Cei doi au primit cea mai mare amendă pentru indecență în public, chiar dacă și-au cerut scuze în mod oficial într-un videclip în care țin mâinile în poziția specifică rugărciunii.

Sursă FOTO: Captură thaiexaminer.com

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase