Două foste colege din trupa Spice Girls nu vor participa la nunta lui Geri Halliwell

Două foste colege din trupa Spice Girls nu vor participa la nunta lui Geri Halliwell
Publicat: 26/04/2015, 18:32
Actualizat: 28/03/2019, 06:23

Cântăreața Geri Halliwell, în vârstă de 42 de ani, spera să-și întâlnească fostele colege din formația Spice Girls, Mel B, Emma Bunton, Mel C și Victoria Beckham, la nunta sa cu Christian Horner, dar „angajamentele de muncă” au împiedicat această reuniune, Victoria Beckham fiind plecată din țară și Mel C semnând deja un contract cu emisiunea „Asia Got Talent”, care va avea loc în aceeași perioadă cu nunta cântăreței.

Potrivit presei americane, nu se cunosc informații despre participarea Emmei Bunton, iar Mel B va pleca din Los Angeles, acolo unde locuiește în prezent, pentru a se întâlni cu Geri Halliwell, la Londra, unde luna viitoare va avea loc ceremonia de căsătorie.

O sursă a declarat pentru publicația Sunday Mirror: „Desigur, (Victoria and Mel C) îi doresc tot ce este mai frumos pentru marea zi, dar nu vor putea participa”.

Chiar dacă o reuniune a formației nu va avea loc la nunta lui Geri Halliwell, Mel B a dezvăluit că s-a discutat foarte mult despre reunirea grupului pentru o serie de concerte live anul viitor. Vedeta, în vârstă de 39 de ani, a spus că ea și celelalte colege ale sale nu au exclus realizarea unor evenimente speciale cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la lansarea internațională a grupului Spice Girls.

„Adică, ne-am reunit pentru Jocurile Olimpice (de la Londra, din 2012, n.r.) și nimeni nu credea că ne vom reuni pentru asta. Anul viitor va fi a 20-a aniversare a noastră. Poate vom face ceva. Cine știe”, a spus Mel B.

În februarie, patru cântece înregistrate în anul 2000 de trupa Spice Girls și nelansate niciodată oficial au fost publicate pe platforma de partajare de muzică online SoundCloud, însă au fost eliminate de pe site a doua zi. Cele patru piese, intitulate „A Day In Your Life”, „Pain Proof”, „If It’s Lovin’ On Your Mind” și „Right Back At Ya”, ar fi fost înregistrate în aceeași perioadă cu cel de-al treilea și ultim album de studio al trupei britanice Spice Girls, „Forever”, care a fost lansat în anul 2000. Piesa „Right Back At Ya” este o versiune a cântecului omonim care a fost inclus pe ultimul disc al trupei.

Piesele datează din perioada când Spice Girls era o trupă formată din patru cântărețe, după ce Geri Halliwell părăsise grupul, în 1998, după turneul Spiceworld. Halliwell s-a alăturat din nou colegelor sale Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown și Melanie Chisholm, pentru o serie de concerte și lansarea albumului „Greatest Hits” din 2007.

În 2012, grupul a avut o apariție specială în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de Vară de la Londra, iar, mai târziu în același an, un musical, „Viva Forever”, a avut premiera în capitala britanică.

Ultimul album de studio al trupei, „Forever”, a avut mult mai puțin succes decât primele două, în parte din cauza schimbării genului muzical abordat, din pop adresat adolescenților în R&B.

Apariția celor patru cântece pe platforma de streaming audio SoundCloud a fost cel mai probabil o scurgere de informații, ținând cont de faptul că piesele au fost eliminate 24 de ore mai târziu, dar este de așteptat ca ele să fie oferite publicului în mod oficial, în contextul în care, în 2016, se împlinesc 20 de ani de la debutul trupei Spice Girls.

Formația Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, „Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de țări. Astfel s-a născut un fenomen internațional similar Beatlemaniei, „Girl Power”.

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunțat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase – Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm – au lansat un al treilea album în 2000, „Forever”, iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântărețele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul „Return of the Spice Girls”, care s-a bucurat de un enorm succes.

Geri Halliwell, în vârstă de 42 de ani, și Christian Horner, în vârstă de 40 de ani, au o relație care a început în martie 2014 și s-au logodit anul trecut în luna noiembrie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit...
Teo Trandafir renunță. Greu își mai găsește locul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația