Fiica lui Phill Collins, luptă dramatică cu o afecțiune cumplită. Actrița cântărește 40 de kilograme

Publicat: 05/08/2017, 22:54
Actualizat: 02/10/2018, 03:31

Lily Collins a ajuns să cântărească aproximativ 40 de kilograme, la 1,65, pentru prestația din „To the bone”. Deși nu i-a fost ușor, Lily nu a renunțat la proiect, dar s-a temut să nu se reîmprietenească cu anorexia, boală care a chinuit-o ani la rândul.

Actrița nu poate uita nici astăzi lupta pe care a dus-o cu anorexia și toate schimbările ce i-au afectat organismul. „Faci asta pentru un rol, însă câteodată se aseamănă atât de mult cu viața ta. Mâncam tot felul de junk food, iar apoi vărsam, cu timpul a început să îmi cadă părul, iar unghiile să mi se caseze. Uneori, mă înfometam și făceam exerciții fizice într-un mod excesiv și obsesiv”, a povestit LilyCollins.

Astăzi, actrița are convingerea că e important să le împărtășești și celorlalți calvarul prin care treci, dacă simți nevoia să faci asta. ”Să cauți ajutor nu este un semn de slăbiciune, ci unul că ești puternică”, a adăugat ea.

Specialiștii cred că anorexicul se află foarte aproape de pragul viață-moarte Efectele asupra minții sunt în registrul obsesiilor și al comportamentelor obsesive legate de diete și de noi metode de a pierde în greutate. Suicidul, sentimentul de vid interior, o stimă de sine scăzută, izolarea și depresia sunt semne frecvente la cei cu anorexie.