Întreabarea care a făcut-o pe Naomi Campbell să întrerupă brusc un interviu și să o dea afară pe jurnalistă

Întreabarea care a făcut-o pe Naomi Campbell să întrerupă brusc un interviu și să o dea afară pe jurnalistă
Publicat: 24/09/2013, 18:18
Actualizat: 24/09/2013, 20:41

Top-modelul britanic Naomi Campbell, renumită pentru temperamentul ei pătimaș, a întrerupt brusc un interviu și a dat-o afară din sală pe o jurnalistă care i-a adresat o întrebare personală, informează contactmusic.com.

Modelul britanic acorda acel interviu unei jurnaliste de la publicația săptămânală Radio Times pentru a-și promova noul sezon al emisiunii sale de televiziune „The Face”, un reality-show inspirat din universul modei, însă a decis să întrerupă brusc acel interviu în momentul în care i-a fost adresată o întrebare care s-a îndepărtat de subiectele de discuție convenite în prealabil.

Jurnalista Kirsty Lang afirmă că acel interviu, care ar fi trebuit să dureze 30 de minute, a fost întrerupt doar după 17 minute, atunci când i-a adresat temperamentalei Naomi Campbell o întrebare despre fostul ei iubit, miliardarul rus Vladislav Doronin.

„Înainte să apuc să pronunț jumătate din întrebare, ea m-a întrerupt brusc, întinzând mâna ca un polițist care oprește traficul. Cei doi angajați din echipa ei de PR (Public Relations) care stăteau în colțul sălii au sărit imediat în picioare și m-au condus imediat spre ușă. Interviul meu se terminase”, a scris jurnalista britanică.

Un mesaj postat pe site-ul publicației Radio Times descrie acel interviu ca fiind unul „problematic”, oferind cititorilor următoarea explicație: „Deși ni se acordase un interval de o jumătate de oră pentru a realiza un interviu cu celebrul supermodel iute la mânie, interviul nostru a fost întrerupt după 17 minute pentru că reporterul nostru a încercat să îi pună o întrebare incomodă”.

Naomi Campbell este celebră pentru comportamentul ei violent, de-a lungul anilor, și a fost dată în judecată de mai multe ori pentru agresarea și vătămarea unor persoane.

Naomi Campbell s-a despărțit de iubitul ei, miliardarul rus Vladislav Doronin, în primăvara acestui an, după o relație care a început în 2008.

Naomi Campbell și Vladislav Doronin, care deține o avere de aproximativ 1,8 miliarde de euro și este supranumit „Donald Trump al Moscovei”, s-au cunoscut la Festivalul de Film de la Cannes, în mai 2008. Celebrul top-model britanic, care nu a fost niciodată căsătorită, a avut de-a lungul anilor relații cu o serie de bărbați celebri, precum pugilistul Mike Tyson, actorul Robert De Niro, basistul trupei U2 Adam Clayton, dansatorul Joaquín Cortés și magnatul italian din Formula 1 Flavio Briatore.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute și mai bine plătite top modele din lume și a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace și Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariție publică a avut loc la vârsta de șapte ani, în videoclipul „Is This Love?” al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puțin timp după aceasta, ea s-a hotărât să își încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time și în edițiile franceze și britanice ale revistei Vogue.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cercetătorii sugerează să încercăm experiențe noi atunci când simțim că timpul ne scapă printre degete