O nouă victimă în scandalul uriaș din jurul companiei care deține site-ul Ashley Madison

O nouă victimă în scandalul uriaș din jurul companiei care deține site-ul Ashley Madison
Publicat: 29/08/2015, 12:21

„Această schimbare este în interesul companiei și ne permite să continuăm să asigurăm tot suportul de care au nevoie membrii site-ului nostru și angajații noștri. Suntem hotărâți să ne păstrăm angajamentul față de clienții noștri”, se afirmă în comunicatul oficial dat publicității de compania Avid Life Media. „Ne adaptăm într-o manieră activă în urma atacului cibernetic comis de acei infractori asupra afacerii noastre și a intimității membrilor site-ului nostru. Vom continua să asigurăm accesul la platformele noastre unice pentru toți clienții noștri din lumea întreagă”, se afirmă în același comunicat de presă, informează people.com.

Mai multe personalități din America de Nord au fost vizate în ultimele zile de dezvăluirile publicate pe internet despre activitățile lor pe site-ul Ashley Madison, care se adresează persoanelor căsătorite aflate în căutarea unei aventuri, cu ajutorul acestei platforme online.

După ce un grup de pirați cibernetici au accesat ilegal conturile internauților de pe site-ul Ashley Madison, publicând săptămâna trecută informații personale ale acestora – iar unele dintre ele au inclus adresele de e-mail ale unor oficiali guvernamentali americani -, atacul cibernetic a generat mai multe tentative de șantaj și cel puțin două sinucideri, potrivit Poliției din Toronto.

Josh Duggar, un star de reality show și susținător al campaniilor ce promovează valorile familiale, participant la emisiunea „19 Kids and Counting”, produsă de TLC, s-a văzut nevoit să îi ceară scuze în mod public soției sale, după ce mai multe detalii despre contul pe care și-l crease pe site-ul Ashley Madison au fost dezvăluite în urma acelui atac cibernetic. Apoi, în această săptămână, Josh Duggar a recunoscut în mod public că și-a înșelat soția și s-a internat într-o clinică de dezintoxicare.

De asemenea, Sam Rader, un star al platformei YouTube, a recunoscut că și-a creat și el un cont pe site-ul Ashley Madison. În schimb, Hunter Biden, fiul vicepreședintelui american Joe Biden, a negat faptul că ar fi fost membru activ al site-ului, deși adresa lui de e-mail a fost identificată în datele informatice publicate online în urma acelui atac cibernetic.

Nicole „Snooki” Polizzi, o vedetă de reality show din Statele Unite, a făcut la rândul ei mai multe declarații publice, în care și-a apărat familia, după apariția în presa americană a unor zvonuri despre infidelitatea soțului ei, Jionni LaValle, care ar fi deținut și el un cont pe site-ul Ashley Madison.

Site-ul Ashley Madison și compania care îl deține, Avid Life Media, au fost date în judecată, recent, atât în Canada, cât și în Statele Unite, de utilizatori care le acuză de neglijență, violarea intimității și inducere de stres emoțional.

Până la numirea unui nou CEO, compania Avid Life Media va fi condusă de actualul consiliu de administrație.

Ashley Madison este un serviciu online canadian destinat întâlnirilor între adulți, ce funcționează ca o platformă de socializare care se adresează utilizatorilor căsătoriți sau care sunt deja angajați într-o relație stabilă dar care își doresc o aventură. Site-ul a fost lansat în anul 2001, iar numele său a fost creat prin alăturarea a două dintre cele mai populare prenume feminine din America de Nord („Ashley” și „Madison”).

Potrivit specialiștilor, site-ul Ashley Madison are în 2015 o medie de peste 124 de milioane de accesări în fiecare lună și ocupă locul al 18-lea în topul celor mai populare site-uri pentru adulți din lume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Protest în Ungaria. Mii de oameni s-au adunat la un miting organizat de rivalul lui...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Avertisment teribil: Rusia pregătește acte violente și sabotaje în Europa
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ