S-a dus la ghicitoare și i-a cerut s-o „dezlege” de soț, prin „farmece”. Care a fost prețul pe care a trebuit să îl plătească

S-a dus la ghicitoare și i-a cerut s-o dezlege de soț, prin farmece. Care a fost prețul pe care a trebuit să îl plătească
Publicat: 21/10/2014, 20:00
Actualizat: 19/05/2015, 11:35

Aproape 4.000 de euro. Atât i-a cerut o vrăjitoare din Pitești unei femei care voia să fie „dezlegată” de propiul soț prin „farmece”, iar mai apoi să o „unească” cu un alt bărbat. Pentru acest fapt, ghicitoarea a fost reținută de polițiști. .

Chiar dacă ar fi avut la îndemână calea divorțului, femeia a preferat o soluție magică, pentru a-și uni destinele cu noul ei iubit, scrie Știrile ProTv. A mers la vrăjitoare și i-a dus fotografii cu bărbatul de care se îndrăgostise, pentru a fi sigură că farmecele sunt suficient de puternice. Ghicitoarea i-a cerut bani din ce în ce mai mulți, iar când clienta a refuzat să mai plătească, a amenințat-o că va face publice pozele cu amantul.

Victima ar fi plătit, la început cu naivitate, apoi sub presiune, 17.000 de lei. De teama scandalului și a soțului, femeia a ajuns să-și amaneteze bijuteriile, însă în cele din urmă a mers la poliție și a povestit totul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase