Șefii unei mari companii, gest impresionant pentru angajați: Scena, una desprinsă din „Cina cea de Taină” – VIDEO

Redactor:
Alexandra Mortu
Șefii unei mari companii, gest impresionant pentru angajați: Scena, una desprinsă din „Cina cea de Taină” – VIDEO
Doi șefi de la o companie de cosmetice din China au fost lăudați recent întrucât au găsit un mod inedit prin care să le mulțumească angajaților pentru munca depusă - i-au spălat pe picioare.

În ultimele luni, șefii din companiile chineze au devenit cunoscuți pe rețelele de socializare pentru modurile îngrozitoare în care își tratau angajații – spre exemplu, cei care i-au obligat să mănânce gândaci. Însă cei de la o companie de cosmetice din Jinan, din Provincia Shandong, au demonstrat că nu toți șefii manifestă un comportament îngrozitor față de angajați.

Videoclipul devenit viral îi arată pe cei doi șefi, două femei, cum stau așezați în genunchi și le spală picioarele angajaților.

Se pare că „ceremonia” neobișnuită ar fi avut loc pe 2 noiembrie, la sediul unei companii specializate în vânzarea de produse cosmetice.

În videoclip se poate observa cum cele două femei merg pe un culoar, își împreunează mâinile și se apleacă în fața unei scene unde se află opt angajați așezați pe scaune.

Aceștia au în fața lor câte un vas cu apă în care cele două șefe le sală picioarele celor opt.

Se pare că gestul celor două – de a spăla picioarele primilor opt cei mai muncitori angajați – a fost făcut pentru a le arăta recunoștința pentru munca depusă.

Însă părereile celor care au vizionat imaginile au fost împărțite: în timp ce unii spun că gestul a fost unul regizat, alții îl califică drept dezgustător.

 

 

Inchide