Silviu Bănilă
14.08.2019
Magazin

Și-a făcut un cont fals pentru a-și testa iubitul, dar a rămas șocată de ce a aflat: „Printr-o minciună ai descoperit altă minciună. Sunteți chit” – FOTO

Asistenta medicală Akosuah May, din Ghana, și-a postat disperarea pe Twitter - iar postarea a strâns de atunci peste 156.000 de aprecieri și 29.000 de distribuiri.

O femeie care a creat un cont online fals pentru a testa loialitatea iubitului ei a fost șocată când iubitul ei a pretins că aceasta a murit în timp ce discuta cu el de pe contul fals.

Akosuah May, o asistentă de la Accra din Ghana, a pus la punct pagina după ce a devenit suspectă că partenerul ei o înșela.

 

 

 

Scriind pe Twitter, ea a spus: „Am creat un cont fals și am început să vorbesc cu iubitul meu, mi-a spus că iubita lui tocmai a murit acum două luni”.

Postarea a devenit virală, obținând peste 156.000 de like-uri și sute de comentarii, în timp ce unii utilizatori sunt împotriva gestului ei pentru că în primul rând a încercat să-și mintă iubitul.

Un utilizator a scris: „Printr-o minciună ai descoperit altă minciună. Sunteți chit”.

Între timp, un altul a adăugat: „Aceasta este o minciună. Bărbații nu înșeală! Tu ești cea care înșeală pentru că prefaci că ești altcineva”.

Un altul a spus: „Slavă Domnului că ți-a recunoscut existența într-o măsură. Unii vor spune că nu au deloc iubită”.

Cu toate acestea, unii au susținut că ar fi putut vorbi despre o altă femeie cu care a fost.

Unul a scris: „Plot Twist: poate că nu vorbea despre tine”.

 

Inchide