Sicriul lui Whitney Houston ar putea fi turnat în beton, pentru a nu fi jefuit. Artista a fost înmormântată cu bijuterii în valoare de 500.000 de lire sterline

Sicriul lui Whitney Houston ar putea fi turnat în beton, pentru a nu fi jefuit. Artista a fost înmormântată cu bijuterii în valoare de 500.000 de lire sterline
Publicat: 30/04/2012, 18:11
Actualizat: 30/04/2012, 18:11

Sicriul în care este înmormântată Whitney Houston ar putea fi încastrat în beton pentru a fi împiedicat furtul bijuteriilor în valoare de 500.000 de lire sterline, cu care a fost înhumată cântăreața, potrivit dailymail.co.uk.

Rudele vedetei ar dori să ia această măsură, întrucât în prezent mormântul ei, de la Fairview Cemetery din New Jersey, este păzit 24 de ore din 24, iar mama artistei, Cissy, nu își mai poate permite să plătească pentru acest lucru.

Whitney Houston, găsită moartă în camera ei de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie, a fost înmormântată cu o broșă și o pereche de cercei cu diamante, într-un loc de veci aflat lângă cel al tatălui ei, John Russell Houston Jr., care a murit în 2003.

Totodată, mama cântăreței, Cissy Houston, în vârstă de 78 de ani, a anunțat că dorește să scrie o carte, în care să clarifice lucrurile în legătură cu fiica sa. „Vreau să pun capăt minciunilor. Vor fi și cele rele, vor fi și cele bune (din viața lui Whitney Houston n.r.)”, a spus aceasta, citată de New York Times.

Cissy s-a întâlnit deja cu mai mulți editori din New York și ar putea încheia un contract contra unei sume de șapte cifre, în funcție de ce va dezvălui legat de problemele cu drogurile pe care le-a avut Whitney Houston și de căsnicia ei cu Bobby Brown.

În 1992, Whitney Houston s-a căsătorit cu rapperul Bobby Brown, iar mulți au considerat că formează un cuplu ciudat: ea, o prințesă a muzicii pop, el, un „băiat rău”. De-a lungul anilor, de altfel, el a fost arestat de mai multe ori, din diverse motive, de la conducere în stare de ebrietate, la neachitarea pensiei alimentare. Însă Whitney obișnuia să spună că personalitățile lor nu sunt atât de diferite pe cât părea.

Cei doi, care au divorțat în 2007 – după o relație marcată de violență și abuz de droguri -, au avut împreună o fată, Bobbi Kristina, care s-a născut în 1993.

Whitney Houston a fost găsită moartă, în cada camerei sale de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie, cu o zi înainte de decernarea premiilor Grammy. În raportul medico-legal a fost consemnat faptul că artista a murit prin înec accidental, la producerea decesului contribuind consumul de cocaină și problemele sale cardiace.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop și soul a anilor ’80 și ’90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri și fiind supranumită „Vocea”. Ea s-a lansat și în cinema, jucând alături de Kevin Costner în filmul „Bodyguard” (1992), pentru care a înregistrat o nouă versiune a piesei „I Will Always Love You” (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populară.

Houston este singurul artist din lume care a lansat șapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depășind la acest capitol chiar și trupa Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards și 22 American Music Awards.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Raisa a fost găsită moartă. Fetița de doi ani dispărută ieri era într-o râpă și...
Gabriela Lucuțar divorțează! Regina Întunericului și soțul ei au de împărțit o avere de 2,7...
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe...
Mădălina Ghenea a stârnit controverse cu ultima sa apariție! S-a urcat pe masă și ce...
TEST IQ | Aceste două poze par identice, dar nu sunt. Găsiți diferențele
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate...
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași!...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
Una dintre cele mai frumoase biserici gotice târzii din Transilvania va fi restaurată
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
Reguli noi la vămile din România. Autoritatea Vamală Română a făcut anunțul
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan...
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg,...
"Era o fată nevinovată". Ipoteza polițiștilor în cazul fetiței de doi ani din Dolj găsită...
BANCUL ZILEI. Într-o zi vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare...
Prețurile la biletele de avion ajung la cote maxime
×