Un fragment din jurnalul Mădălinei Manole, publicat de fratele artistei, la șapte ani de la moartea sa. „Toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puțin plăcute”

Un fragment din jurnalul Mădălinei Manole, publicat de fratele artistei, la șapte ani de la moartea sa. „Toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puțin plăcute
Publicat: 10/12/2017, 14:53
Cântăreței îi lipseau celebritatea de-altădată, dar regreta și momentele petrecute departe de familie.

„Îmi aduc aminte că eram plecată cel puțin 20 de zile din 30, cât are o lună! Tot timpul făceam și desfăceam valizele, îmi era tare dor de patul de acasă, dar sălile arhipline și zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci când mă vedeau în carne și oase pe străzile din orașul lor, păpușile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele și scrisorile primite de la fani, melodiile cântate de ei vers cu vers, toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puțin plăcute din viața mea de artist, dorul de cei dragi de acasă, articolele din presa de scandal, renunțările, sacrificiile, dieta normală a unui artist…”, scria Mădălina Manole, potrivit Mediafax.

Magdalena Mircea – cunoscută publicului drept Mădălina Manole – s-a sinucis în dimineața de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere.

În 12 august 2010, legiștii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole și au constatat că artista înghițise doar Furadan (un pesticid-n.r.), nefiind găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit, potrivit declarațiilor directorului general al INML „Mina Minovici”, Dan Dermengiu.

În 6 septembrie 2010, soțul Mădălinei Manole, Petru Mircea, a dus „testamentul sentimental” al artistei la Parchetul Tribunalului București, iar procurorii au dispus efectuarea unei expertize grafoscopice a documentului în dosarul privind moartea artistei.

Petru Mircea a mai adus și alte documente scrise de ea, pentru comparație.

Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, a prezentat, în 8 septembrie 2010, la emisiunea „Happy Hour” de la Pro TV, varianta integrală a scrisorii lăsate de artistă înainte să se sinucidă, precizând că nu a falsificat-o, precum și jurnalul acesteia.

„Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte și astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toți mă iubiți, și mi-ați arătat asta, mereu. Și totuși eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața! Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos și curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare și minunat dar, copilașul nostru; cei mai buni și sacrificați părinți din lume, frate drag, nepoți dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu știu ce să fac, să am gijă de ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toți, dar și la ce să fac să nu mai fiu. Pui mic să rămână o perioadă la Botoșani, cu mama și tata. Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare!”, scria Mădălina Manole în scrisoare.

De asemenea, artista își mai dorea ca soțul ei, Petru Mircea, să aibă grijă de copilul lor și să rămână bani pentru el. „Și ai mei scumpi să ma ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Și să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu. Pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui. Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (școli) și … pentru Mihăiță, Marian, Mihaela….”, își încheie artista scrisoarea.

Petru Mircea a respins acuzațiile socrilor săi potrivit cărora ar fi falsificat scrisoarea.

Totodată, în scrisoare artista mai scrie: „Nu mă judecați și nu vă judecați, dragii mei părinți și dragul meu frate. Vă implor. De dragul copilului meu și al lui Mihăiță (copilul fratelui Mădălinei Manole, n.r.)”.

De altfel, Mădălina Manole s-a filmat cu puțin timp înainte de moarte, înregistrarea fiind găsită ulterior de soțul artistei.

Mădălina Manole s-a filmat singură, în oglindă, făcând un gest sugestiv cu mâna, fără a spune nimic.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Marea Britanie a intrat într-o recesiune „superficială”