MESAJ. Mădălin Ionescu nu crede în coronavirus: „Nu îți mai permiți să răcești de la aerul condiționat, că riști să te găsească „băieții” cu Sars-CoV-2”

MESAJ. Mădălin Ionescu nu crede în coronavirus: „Nu îți mai permiți să răcești de la aerul condiționat, că riști să te găsească „băieții” cu Sars-CoV-2”
MESAJ. Mădălin Ionescu nu crede în coronavirus: „Nu îți mai permiți să răcești de la aerul condiționat, că riști să te găsească „băieții” cu Sars-CoV-2” / Foto: Facebook / Mădălin Ionescu
Publicat: 21/06/2020, 14:30
Actualizat: 21/06/2020, 16:19

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu nu mai crede în coronavirus și a comentat pe pagina sa de Facebook subiectul diagnosticului pus de medici lui Marcel Pavel, DEZVĂLUIT ÎN EXCLUSIVITATE DE GÂNDUL.RO.

Mădălin Ionescu se află într-o fază în care nu mai crede în existența Covid-19 și crede că artistul Marcel Pavel s-a îmbolnăvit de dublă pneumonie, deși testele l-au indentificat de douăă ori cu coronavirus!

Mădălin Ionescu, despre COVID-19: „Odată cei ai ajuns la spital riști să te găsească băieții cu Sars-CoV-2”

„Am vorbit mai devreme cu Marcel Pavel. Nu o să vă spun ce am discutat cu el. Este prietenul meu. Am înţeles cum a răcit. E clar. Diferenţele mari de temperatură între studioul în care prestau el şi colegii pentru o emisiune TV şi spaţiul în care îşi schimbau ţinutele puteau provoca oricui răceli puternice. Marcel a făcut dublă pneumonie intrând înfierbântat într-o încăpere cu aerul condiţionat dat la maxim. Nimic anormal. Sau poate că filtrele de aer condiţionat erau pline de bacterii. Pare să fi existat, totuşi, un focar gripal. Cum a apărut COVID-ul în ecuaţia asta? Nu ştiu! Marcel e de o probitate morală uriaşă. A-l bănui că a acceptat nu ştiu ce parteneriat imoral ar fi absurd! Imposibil! Sistemul i-a spus că are COVID-19. În ziua de azi nu îţi mai permiţi să răceşti de la aerul condiţionat din maşină sau pentru că ai băut cola cu gheaţă ori pentru că ai consumat prea multă îngheţată! Rişti ca o dată ce ai ajuns la spital să te găsească «băieţii» cu Sars-CoV-2. Dacă ai şi vreun nume sonor, eşti perfect pentru «ayatollahii» COVID!“, a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Vedeta nu acuză doctorii că ar fi „inventat” un diagnostic, doar că nu mai crede în „acuratețea testărilor”

„Nu afirm că lui Marcel Pavel şi celorlalţi artişti li s-a inventat COVID-19… Pe de altă parte cum ar putea ei să conteste acest «diagnostic»? Cum poţi contesta un virus şi o afecţiune despre care nici măcar doctorii din linia întâi încă nu ştiu mare lucru după atâtea luni de confruntare? Ţi se spune ca ai şi gata… Poate Marcel chiar a contractat virusul, cine ştie? Rămân, însă, circumspect faţă de acurateţea şi eficienţa testărilor (nu e o problemă exclusiv românească, testele în sine sunt discutabile!). Voi vorbi cu Marcel săptămâna viitoare într-o ediţie live pe pagina mea de Facebook. Va fi o discuţie de o cu totul altă factură decât cele purtate pe la TV. Ne vom face o idee mai solidă despre acest episod. Vă îmbrăţişez!“, a fost mesajul lui Mădălin Ionescu.

Ion Cristoiu, „teză” bizară, cu atac tendențios la GÂNDUL.RO

Marcel Pavel a recunoscut însă că „cele două testări de Covid de până acum au ieșit pozitiv și nu îl încântă deloc”, demontând inclusiv teoriile bizare ale gazetarului Ion Cristoiu, la care „s-a abonat” și Cozmin Gușă.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult