INCREDIBIL. Marcel Pavel recunoaște că are CORONAVIRUS: „Cât să fii de câine… V-ați permis să scrieți numai răutăți” / Manipulările lui Ion Cristoiu, demontate chiar de artist!

Publicat: 20/06/2020, 14:16
Actualizat: 20/06/2020, 16:29

Marcel Pavel a recunoscut pe Facebook că a fost diagnosticat de două ori pozitiv cu noul coronavirus! Informația privind spitalizarea cântărețului A FOST DEZVĂLUITĂ ÎN EXCLUSIVITATE PE GÂNDUL.RO și a făcut obiectul unor manipulări și teorii ale conspirației orchestrate de Cozmin Gușă și Ion Cristoiu. În timp ce politicianul vorbește despre „o operațiune Klausilă&Lucovid&Compania”, gazetarul face referiri tendențioase, într-un clip pe YouTube, la materialul prezentat în exclusivitate de GÂNDUL.RO. Confirmarea oferită chiar de artist, cu privire la diagnosticul său de COVID-19, desființează categoric insinuările lui Cozmin Gușă și Ion Cristoiu!

Cozmin Gușă recunoaște manipularea: „Marcel Pavel are dreptate!”

„Marcel Pavel are dreptate! Dar totuși, “ DOAR ADEVĂRUL NE POATE ELIBERA PE DEPLIN!” ✌️? In bulibășeala manipulării referitoare la cazul “MARCEL PAVEL-CORONAVIRUS”, manipulare care este CLARĂ ȘI EVIDENTĂ, cu toții am uitat ca Marcel , chiar dacă n-are coronavirus, are totuși ceva mai grav, adică dublă pneumonie, și trebuie să-i urăm însănătoșire grabnică! Eu îl consider o victimă a jocurilor subterane organizate de “grupul infracțional” KlauSILĂ/LUCOVID/Antene/MATEI-BALS, cu complicitatea unei bune părți din mass-media, o vedetă a carei îmbolnăvire a fost urgent speculată înspre CORONAVIRUS.
Pot pricepe și accepta revolta lui din stirea anexată, însă îi transmit în calitatea mea de prieten vechi că “DOAR ADEVĂRUL NE POATE ELIBERA PE DEPLIN”! ??”, a scris Gușă pe Facebook.

Marcel Pavel are dreptate! Dar totuși, “ DOAR ADEVĂRUL NE POATE ELIBERA PE DEPLIN!” ✌️?In bulibășeala manipulării…

Publicată de Cozmin Gusa pe Sâmbătă, 20 iunie 2020

Gușă: „Nu știu cine-i asistă pe Klausilă&Lucovid&Compania în operațiunea de manipulare”

Cozmin Gușă a scris, pe Facebook, în data de 19 iunie:

„ALERTĂ SĂ FIE! Restul nu mai contează …

Nu ştiu cine-i asista pe Klausila&Lucovid&Compania în operaţiunea de manipulare prin care să se reinstituie „FRICĂ DE CORONAVIRUS”, dar oricine-ar fi, o face în mod rudimentar şi total necredibil. Sunt multe exemple flagrante care arata clar că SE VÂNEAZĂ INCIDENTE COTIDIENE CARE SĂ FIE TRANSFORMATE ÎN SPERIETORI NAŢIONALE, de la aşa zisa infectare a două echipe de fotbal, Dinamo şi Botoşani (unde n-a fost nimic, după cum au indicat testele ulterioare!), până la „iminenta închidere” de ieri a Antenei 1 pe motiv de CORONAVIRUS LA MARCEL PAVEL, eveniment finalizat aseară târziu printr-o „horă a veseliei” găzduita în platoul lui Mihai Gâdea, şi-n plus, trecând prin internări forţate ale unor oameni care dovedesc că n-au coronavirus.
Parcă îţi vine să zici „ciupeşte-mă să fiu sigur că nu visez”. Din păcate, rezultatul va fi în mod clar cel de ISTERIZARE a publicului mediu şi mai puţin informat, respectiv de BLAZARE a celor inteligenţi, care pricep treptat că nu se pot lupta cu asemenea MAŞINĂRIE DE MANIPULARE, alimentată zdravăn şi-n mod cinic cu bani luaţi exact din taxele pe care noi le plătim inclusiv pentru ca să ne păzim de excese şi minciuni. ALOOO, PRESA, MAI E CINEVA NORMAL ŞI CORECT PE-ACOLO??!”

ALERTA SA FIE! Restul nu mai conteaza …Nu stiu cine-i asista pe Klausila&Lucovid&Compania in operatiunea de…

Publicată de Cozmin Gusa pe Joi, 18 iunie 2020

Politicianul a preluat apoi „teza” lui Cristoiu, tot într-o postare pe Facebook

„Ion Cristoiu demontează MANIPULAREA „MARCEL PAVEL – CORONAVIRUS”!

În jurnalul său video de azi noapte Ion Cristoiu pulverizează eforturile concertate ale celor care vor să ne inducă din nou FRICĂ DE CORONAVIRUS, folosind exemplul aşa-zisei infectări a lui Marcel Pavel. Fiind un jurnal video (cu link-ul ataşat), o să-l dublez în postare cu câteva notiţe din demonstraţia lui Ion Cristoiu, spre a fi cât mai clară, cazul mi se pare deosebit de grav pentru „sănătatea publică” din România”, scrie Gușă pe Facebook.

Ion Cristoiu demonteaza MANIPULAREA "MARCEL PAVEL – CORONAVIRUS"!In jurnalul sau video de azi noapte Ion Cristoiu…

Publicată de Cozmin Gusa pe Vineri, 19 iunie 2020

Ion Cristoiu face referiri tendențioase la materialul exclusiv din GÂNDUL.RO

În clipul video de pe YouTube.com, gazetarul Ion Cristoiu prezintă materialul exclusiv din GÂNDUL.RO despre internarea lui Marcel Pavel, diagnosticat cu noul coronavirus, făcând referire, totodată, la o discuție cu medicul Adrian Marinescu de la Spitalul Matei Balș care inițial a spus că testul artistului a ieșit negativ la coronavirus, apoi a revenit cu un telefon, pentru a confirma diagnosticul pozitiv.

Marcel Pavel, de pe patul de spital: „Cât să fii de câine…”

Acuzațiile bizare la adresa lui Marcel Pavel au necesitat o reacție din partea artistului: unele voci au insinunat că acesta ar fi fost PLĂTIT pentru a se îmbolnăvi cu Covid-19 și a sta în spital două săptămâni.

„Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen f îndelungat pt a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…!

Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar! Trec prin momente de cumpănă a vieții mele!În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți! Pe cei care ați scris si v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept fără să aveți nici măcar o dovadă că as fi implicat în toată închipuirea aceasta bolnavă a voastră o să vâ scot din listă și o să vă blochez că să nu va mai permiteți să bârfiti la modul ordinar la adresa mea! Să vă fie rușine celor care ati scris mizerii despre mine! Este prima, dar și ultima oară când o să mai scriu lucruri negative legate de detractori! Găsiți pe altcineva pe care să bârfiți, pe pagina mea nu este loc de așa ceva!

Artistul, două testări pozitive pentru Covid-19

Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sunt o autoritate în acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pt a vă spune că acest nenorocit de Covid-19 există sau nu există, întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă! Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv la nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niste lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită prin care trec și nu vă doresc la niciunul dintre dv să treceți prin ceea ce trec eu! Nu sunt obligat să dau explicatii, dar am făcut-o din bun simț civic! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a scris Marcel Pavel pe Facebook.

GÂNDUL LIVE. Marius Niță: „Nu Marcel Pavel a adus virusul” / „A cântat aseară doar ca să ne liniștească”

Jurnalistul Marius Niță a vorbit, la GÂNDUL LIVE, despre starea de sănătate a cântărețului Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus, care se află internat în spital.

„Au spus unii că vedetele nu au de fapt coronavirus și vor doar publicitate. Pe Marcel Pavel chiar l-am sunat și mi-a răspuns la telefon și l-am înțeles foarte greu pentru că nu putea să vorbească. Îl simțeam că se simte rău, mi-a zis că așteaptă rezultatul analizelor. Și a doua zi a aflat că are Covid-19”, a povestit Niță.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Scandinavia s-ar fi „născut” din Groenlanda, indică un nou studiu geologic