ACUZAȚII. Marcel Ciolacu: ”Să faci asta în plină pandemie înseamnă să-ți duci poporul spre prăpastie!”

Redactor:
Cristian Lisandru
ACUZAȚII. Marcel Ciolacu: ”Să faci asta în plină pandemie înseamnă să-ți duci poporul spre prăpastie!”
Marcel Ciolacu: ”Să faci asta în plină pandemie înseamnă să-ți duci poporul spre prăpastie!”

Marcel Ciolacu, liderul PSD și președintele Camerei Deputaților, a postat un nou mesaj acuzator la adresa guvernului Orban. Având ca punct de pornire ”gestionarea pandemiei” și măsurile luate, în timpul crizei medicale, de reprezentanții PNL, Marcel Ciolacu le transmite acestora că pot bifa încă un ”eșec” al guvernării.

 A porni de la premisa că românii se fac vinovați pentru că nu au respectat distanțarea socială, ceea ce a dus la o creștere alarmantă a cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus, este doar o dovadă de proastă gestionare a crizei, iar liderul PSD menționează trei momente pe care le consideră sugestive în ceea ce privește comportamentul liderilor PNL.

”Amânarea relaxării din 1 iulie este un eșec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei. Nu mai certați românii, ați fost și sunteți anti-modele! Guvernul, în frunte cu ministrul Tătaru, dă vina exclusiv pe oamenii simpli fiindcă nu mai respectă distanțarea socială. Uită însă voit ce comportament public scandalos au arătat liderii PNL de o lună încoace.

 – Orban a băut și fumat în Guvern, alături de alți demnitari, iar masca nici acum n-a învățat să și-o pună corect;

– Robu afăcut bâlci electoral pe stadion, cu minge adusă cu elicopterul și miuță la toc și costum, fără pic de distanțare și zero măști;

– Primarul Chirica și ministrul Alexe au început campania electorală cu sute de activiști în cort, sfidând chiar dictonul prezidențial “ori ești precaut, ori prost“.

Marcel Ciolacu

”Dacă se ratează noua etapă a relaxării, liberalii – nu românii obișnuiți – sunt principalii vinovați morali. Au sfidat nu doar reguli de bun-simț, ci au călcat legea în picioare. Iar să faci asta în plină pandemie înseamnă să-ți duci poporul spre prăpastie!”, a concluzionat Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

Marcel Ciolacu: ”Amenda e o formă de îndreptare, dar… doar pentru popor!”

De altfel, Marcel Ciolacu a lansat și ieri ”săgeți” către guvernul Orban, scriind în mediul online despre ”Orban Pilduitorul” și despre ”Sfinții petrecerilor”.

Președintele Camerei Deputaților a concluzionat că ”legea” există doar pentru oamenii simpli, nu pentru cei care îi guvernează, iar România are – în această perioadă – o imagine de-a dreptul apocaliptică.

„Orban ,,Pilduitorul” are tupeul să dea românilor sfaturi biblice: amenda e o formă de îndreptare, dar… doar pentru popor! ,,Sfinții petrecerilor” Rareș și Costel, dar și alți fruntași liberali, care au încălcat fără rușine toate regulile, nu se supun canoanelor procesului-verbal de contravenție. Pentru ei nu există lege, nu există bun-simț, nu există reguli!”

Marcel Ciolacu

”Restul trebuie puși la colț, să sufere în continuare, să nu se poată trata în spitale, să plătească amenzi și să fie ținuți doar în frică și teroare. Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban! Din guvernarea dumneavoastră, mai lipsește invazia lăcustelor ca tabloul apocalipsei pe care ați provocat-o cu bună știință să fie complet!”, a scris Marcel Ciolacu, luni, în mediul online.

Inchide