• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

ALEGERI LOCALE 2012. REZULTATE LA CLUJ, după cea mai lungă noapte. Anunțul de ultimă oră al lui Vasile Blaga

ALEGERI LOCALE 2012. REZULTATE LA CLUJ, după cea mai lungă noapte. Anunțul de ultimă oră al lui Vasile Blaga
REZULTATELE ALEGERI LOCALE 2012 CLUJ - Vasile Blaga a anunțat, în urmă cu puțin timp, victoria lui Emil Boc.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 CLUJ – Vasile Blaga a anunțat, în urmă cu puțin timp, victoria lui Emil Boc. Acesta a declarat, luni dimineață, că după numărarea paralelă a voturilor făcută de PDL, Emil Boc are aproximativ 1.000 de voturi în fața contracandidatului său USL pentru Primăria Cluj-Napoca, Marius Nicoară.

„Clujul l-am câștigat, azi-noapte la 03.00 mai erau trei secții (de numărat n.r.), avea… să vă spun exact… 1.034. În tot cazul, în jurul cifrei de 1.000”, a relatat Vasile Blaga.

Întrebat dacă va lua măsuri drastice în interiorul partidului după această campanie, Blaga a răspuns formațiunea va analiza situația, luni, „organziație cu organziație”.

Declarațiile au fost făcute la sediul PDL din aleea Modrogan nr. 22, iar alături de Blaga se aflau Adriean Videanu, Teodor Baconschi și Gheorghe Albu.

REZULTATELE DE LA CLUJ LA ALEGERILE LOCALE 2012 sunt încă incerte, cel puțin oficial. Biroul Electoral Județean (BEJ) Cluj, care estimase inițial că va furniza rezultatele oficiale parțiale ale alegerilor locale luni, la ora 7.00, a amânat prezentarea acestora pentru ora 12.00, în condițiile în care datele au fost centralizate doar în jumătate din secțiile din Cluj-Napoca.

Citește aici dosarul complet de la ALEGERI LOCALE 2012 și află REZULTATE ÎN TIMP REAL: ALEGERI LOCALE 2012. REZULTATE și EXIT POLL – HARTA INTERACTIVĂ a ALEGERILOR pe GANDUL.INFO

Valentin Busuioc, [email protected]

Inchide