Antonescu, după ce a anunțat că nu mai bate „mătănii anti-Băsescu” la Antena 3: Ciuvică e nervos, Badea mă amenință

Antonescu, după ce a anunțat că nu mai bate „mătănii anti-Băsescu la Antena 3: Ciuvică e nervos, Badea mă amenință
Publicat: 24/02/2014, 09:52
Actualizat: 29/07/2014, 21:18

Crin Antonescu a anunțat azi că nu se va alia cu Băsescu, dar decizia vine în urma unei convingeri personale, nu ca urmare a amenințărilor lui Mugur Ciuvică și Mircea Badea. În urmă cu două seri, Crin Antonescu mersese la Realitatea TV, unde anunța divorțul de postul Antena 3: „Nu trebuie să bat zilnic mătănii la Antena 3 și să fac din atacarea lui Băsescu un ritual”.

Declarația lui Antonescu:

Liderul PNL, Crin Antonescu, le-a spus azi colegilor de partid că liberalii nu se vor alia niciodată cu Traian Băsescu, dar acest lucru nu se va întâmpla „nu pentru că e nervos domnul Ciuvică, nu pentru că mă amenință domnul Badea, ci pentru că aceste lucruri nu se pot face cu Traian Băsescu.

„Aceste lucruri am vrut să le facem și în Alianța DA și am încercat să le facem cu Traian Băsescu, pe care l-am ajutat ca partid, în mod decisiv să devină președinte. Aceste lucruri și eu știam când am făcut USL-ul, de aceea l-am făcut, se pot face sau se mai pot face în România împotriva lui Traian Băsescu sau după Traian Băsescu, în orice caz, fără Traian Băsescu”, a declarat liderul PNL.

El le-a reamintit celor din PSD că PNL a rămas în opoziție, deși a avut oferte de a intra la guvernare alături de PDL.

„Dar nu vom face alianță, înțelegere politică sau altceva cu Traian Băsescu așa cum nu am făcut patru ani de zile stând în opoziție, la un moment dat singuri, nu din cauză că se supără cineva, nu din cauză că nu ne da voie cineva”, a precizat Crin Antonescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase