Bătaie ca în filme la Dăneți. Vicepreședintele PSD a ajuns la spital cu capul spart. Cine ar fi autorul agresiunii

Redactor:
Silviu Bănilă
Bătaie ca în filme la Dăneți. Vicepreședintele PSD a ajuns la spital cu capul spart. Cine ar fi autorul agresiunii
Alegerile prezidențiale se apropie cu pași repezi și unii politicieni mută bătălia politică în birourile instituțiilor publice. Vicepreședintele PSD Dăneți, Ion Diaconescu, a ajuns vineri la Spitalul Județean de Urgență din Craiova cu capul spart. El susține că a fost bătut de viceprimarul PDL al comunei, Ștefan Cioablă și de fiul acestuia.

Reprezentanții PSD susțin că Diaconescu s-ar fi întors de la acțiunile electorale din comună în sediul primăriei, pentru a realiza niște copii xerox, moment în care ar fi fost agresat de viceprimar și băgat în biroul primarului (arestat preventiv pentru afaceri ilicite cu interlopul Bercea Mondial). Acolo, Diaconescu ar fi fost lovit cu pumnul în gură de Cioablă și cu un obiect contondent în cap.

Potrivit gds.ro, reprezentanții PDL au declarat că agresorul este chiar Diaconescu, care ar fi intrat „amețit” în biroul lui Cioablă, unde a avut loc altercația.

Între cei doi politicieni există conflicte politice mai vechi și polițiștii fac cercetări în acest caz, pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe.

foto: gds.ro

Inchide