VIDEO | Ciolacu: Klaus Iohannis este autorul moral a tot ceea ce se întâmplă la guvernare. Moțiunea PSD, unica în acest moment

Publicat: 02/09/2021, 21:36
Actualizat: 02/09/2021, 23:26
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seară la România Tv, că autorul moral la tot ceea ce se întâmplă în acest moment pe scena politică este președintele Klaus Iohannis. Totodată, el a precizat că doar moțiunea PSD este valabilă în acest moment și îi invită pe cei de la USR PLUS și AUR să semneze împreună moțiunea pentru demiterea Guvernului Cîțu.
„Cine e autorul moral? Klaus Iohannis. Astea înseamnă să nu ții cont de ce spune poporul. Nevoia de ciolan, să împartă banii… Acum avem un guvern bâlci, un bazar, schimbă între ei cum vor, în funcție de interesele lor și gata…S-a ajuns la această situație. Nu există decât o moțiune de cenzură. Invocă protocolul lor, al coaliției. Românii au alte priorități”, a declarat Marcel Ciolacu.
Liderul PSD susține că unică variantă de moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu este cea a social-democraților, ironizând inițiativa celor de la USR PLUS care au depus „ o hârtie”.
„Ajungem și la moțiunea PSD, unica în acest moment . USR nu are nicio moțiune. Au o hârtie. Cei de la AUR au vreo moțiune? Am aflat și noi pe cine au pus ei… USR PLUS nu poate să depună o moțiune…”, a afirmat Ciolacu.
El îi acuză pe cei de la USR PLUS că recurg la șantaj politic pentru a guverna și de asemenea susține că i-au mințit pe români să îi voteze, aruncând promisiuni electorale.
„S-a schimbat compoziția politică. Șantajezi ce bani primești, pe la ministere, acest guvern trebuia să plece când a apărut despre Cîțu că este infractor. Penal. A fost condamnat în America?. I-am mințit pe români să ne voteze, că facem o țară ca afară. Ce au făcut? Avem pensii speciale? Au premier penal? Au apărut deodată…”, a declarat liderul social-democraților.