Clanurile PSD scot cuțitele pe masă. Vanghelie se simte urmărit de paparazzii lui Ghiță: „Bă, îl arestăm pe Ghiță, f… morții în gură cu Ponta al vostru”

Clanurile PSD scot cuțitele pe masă. Vanghelie se simte urmărit de paparazzii lui Ghiță: „Bă, îl arestăm pe Ghiță, f... morții în gură cu Ponta al vostru
Publicat: 21/10/2014, 18:02

PSD stă pe un butoi cu pulbere, iar acest lucru e demonstrat de ultima ieșire publică a lui Marian Vanghelie, care, enervat că a fost urmărit de paparazzi, a început să-i înjure pe aceștia, crezând că sunt puși pe urmele sale de tandemnul Sebastian Ghiță – Victor Ponta.

Extrem de nervos, Marian Vanghelie a blocat cu limuzina sa mașina paparazzilor și a început să-I injure pe aceștia, crezând că aceștia au fost puși pe urmele sale de deputatul PSD Sebastian Ghiță și premierul Victor Ponta. Vanghelie țipă la paparazzi și le transmite că îl arestează pe Sebastian Ghiță.

În imagininile video se vede cum Marian Vanghelie și șoferul acestuia se dau jos din limuzina care a blocat mașina paparazzilor și le cer socoteală acestora.

„Ce e mă, de ce ne urmăriți”, îi abordează Vanghelie, după ce se poate vede în video-ului paparazzilor de la wowbiz.

Apoi Vanghelie izbucnește nervos:

„Băă, îl arestăm pe Ghiță, f… m… mă-tii. Îl arestăm pe Ghiță (n.r. – Sebastian Ghiță, deputat PSD), mă”, strigă Vanghelie nervos, în timp ce trage de portieră și încearcă să-i convingă pe paparazzi să deschidă geamul mașinii.

„F… m… în gură cu Ghiță și cu Ponta al vostru”, se dezlănțuie vicepreședintele PSD.

El îi amenință pe cei care îl filmează că le rupe picioarele și că a trimis „șapte mașini” pe urmele lor.

„Dacă vă mai prind o dată vă bag în spital”, strigă Vanghelie în timp ce dă cu pumnii și picioarele în mașină.

În partid, adversitatea între Marian Vanghelie și Sebastian Ghiță este una de notorietate, cei doi având mai multe discuții verbale contondente în ultimul an. Deputatul Ghiță este un apropiat al premierului Victor Ponta, iar Vanghelie a fost tras pe linie moartă în partid de la începutul mandatului lui Ponta în fruntea PSD.

Una din primele măsuri luate de Victor Ponta în fruntea partidului a fost să-l înlocuiască pe Marian Vanghelie din fruntea PSD București. Vanghelie a reușit să se impună în funcția de vicepreședinte al Biroului Politic Național, dar el nu a mai avut influența în partid din timpul mandatului lui Mircea Geoană.

Vanghelie a vrut să-l bată pe Ponta în 2005

La Congresul PSD din 2005, este de notorietate cearta dintre Marian Vanghelie și Victor Ponta, în care primul a sărit la bătaie împotriva actualului premier. La vremea aceea, Vanghelie îl susținea la funcția de președinte al PSD pe Ion Iliescu. Înaintea Congresului PSD din 2010, în care Ponta a fost ales președinte al PSD, a avut loc un nou conflict între Ponta și Vanghelie. Pe holurile Parlamentului, aflat în tabăra lui Mircea Geoană, primarul sectorului 5 îi transmitea lui Ponta că el va sta la prezidiu și i-o va da „de sus”.

La scurt timp după venirea sa în fruntea PSD, Victor Ponta nu a uitat incidentele cu Marian Vanghelie și într-o ședință controversată a decis schimbarea acestuia din funcția de președinte al PSD București.

Sebastian Ghiță l-a amenințat cu moartea pe Robert Negoiță

Modalitatea brutală în care Sebastian Ghiță „rezolvă” lucrurile în partid a ieșit la iveală în luna mai a acestui an. Colegul său de partid, vicepreședintele Robert Negoiță, s-a dus la Parchetul General pentru a depune o plângere penală împotriva deputatului Ghiță, susținând că acesta l-a amenințat cu moartea la telefon.

„Aici am o plângere penală împotriva numitului Sebastian Ghiță, deputat, care acum o săptămână m-a sunat și m-a amenințat la telefon într-un mod josnic și rușinos. M-a amenințat inclusiv cu moartea, adică o chestiune, în opinia mea, foarte gravă și, din această perspectivă, cred că este de datoria mea să dăm un semnal în această țară că cu astfel de securisme și cu astfel de comportament mergem mai departe. Este mare păcat că un deputat în România, în Europa, amenință cu moartea un primar de sector”, afirma în luna mai Robert Negoiță.

Dosarul a fost clasat în cele din urmă.

Ghiță cere suspendarea din PSD a lui Hrebenciuc și Șova

Deputatul Sebastian Ghiță a ieșit în prim plan și după apariția stenogramelor DNA din care rezultă că Viorel Hrebenciuc și Dan Șova negociau funcția de președinte al PSD după ce Victor Ponta va ajunge la Palatul Cotroceni. Hrebenciuc îi promitea lui Șova sprijin pentru a ajunge șeful partidului în schimbul unor intervenții pe lângă ministerul Justiției pentru a iniția un proiect privind amnistia și grațierea.

”Cer suspendarea domnilor Șova și Hrebenciuc din PSD. Victor Ponta vrea să apere legea și corectitudinea. Acești oameni au greșit în partid. Nu știu dacă au greșit și în fața legii. Domnul Ponta a spus că cine va face jocuri în PSD va fi exclus. Justiția trebuie să arate adevărul despre retrocedări. Și despre Macovei, și despre Băsescu”, a scris Ghiță într-o declarație de presă, transmisă de postul său de televiziune.

După Comitetul Executiv de la Orăștie de la finele lunii iunie, premierul Victor Ponta anunța că oricine va discuta despre funcția de președinte al PSD până pe 16 noiembrie va fi exclus din partid.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?