Dăncilă, despre Birchall: În primul CEx vom discuta. Părerile ei personale despre SIJ nu sunt poziția PSD

Redactor:
Politic
Dăncilă, despre Birchall: În primul CEx vom discuta. Părerile ei personale despre SIJ nu sunt poziția PSD
Viorica Dăncilă a declarat că opiniile Anei Birchall legate de Secția de Investigare a Infracțiunilor în Justiție (SIIJ) sunt unele personale care nu reflectă poziția Guvernului sau a PSD, precizând că acest lucruri vor fi discutate la următorul CEx al partidului.

„Sunt păreri personale. I-am atras atenția doamnei Birchall să nu se implice în justiție. Văd că vine cu propriile idei. Sunt păreri personale, nu ține de poziția Guvernului și PSD. Nu trebuie să mai intervenim în justiție. Vom avea o discuție. Au fost forte mulți colegi care vor această discuției. Acum suntem în campanie. În primul Comitet Executiv vom discuta aceste lucruri, pentru că nu aș vrea să se creadă că opiniile doamnei Birchall reprezintă poziția partidului”, a afirmat Viorica Dăncilă, miercuri seara, la TVR 1.

Ana Birchall a anunțat, în luna septembrie, că grupul de lucru interministerial coordonat de minister a ajuns la concluzii preliminare referitoare la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, precizând că „sunt două concluzii și niciuna nu susține funcționarea în această formă a acestei instituții”.

 

Inchide