Dăncilă, invitație la dezbatere pentru Iohannis: Decât înalt ca bradul și leneș, mai bine buturuga mică care va răsturna carul mare

Dăncilă, invitație la dezbatere pentru Iohannis: Decât înalt ca bradul și leneș, mai bine buturuga mică care va răsturna carul mare
Publicat: 07/11/2019, 15:48

„Am văzut cum dictatorul Iohannis vrea sa fie președintele României, dar îi spun de aici, de la Teleorman: România este a românilor și niciun român nu va permite să împartă România în buni și răi. Părinții și bunicii noștri s-au săturat de tristețe și de griji. Avem un președinte avid de putere, deciziile lui nu sunt pentru România. Decizia lui este să desființeze PSD, să-l ducă în istorie. Dar președintele își poate permite orice, nu se gândește la imaginea tarii, la viitorul copiilor și nepoților noștri. Am văzut un președinte care, ca un diriginte, și-a luat elevul și a mers cu el de mână la Guvern. Să ne spună ce? Că guvernarea PSD a fost o guvernare eșuată? El, un un președinte absent! Dar eu îl cred. Din vacanță aceste lucruri se vad foarte greu. A privit de la Cotroceni sau de unde a fost plecat în vacanță și cu aroganță a venit ca să critice Guvernul și ca să pună cât mai multe bariere acestui Guvern”, a spus Dăncilă la mitingul electoral de la Alexandria.

Președintele PSD a continuat afirmând că România are nevoie de președinte sensibil, motiv pentru care Klaus Iohannis trebuie să iasă la vot și să voteze Viorica Dăncilă.

„De aici din Teleorman îl invit pe candidatul Iohannis într-o confruntare unu la unu. Suntem obligați să venim în fața românilor și să spunem ce am făcut pentru ei. Și dacă nu îi este frică de o femeie, atunci să accepte această provocare. Dacă nu, să își ia fustă, eu îmi iau pantaloni. Vreau să îi mai spun președintelui Iohannis că decât înalt ca bradul și leneș, mai bine buturuga mica care va răsturna carul mare”, a declarat Dăncilă.